Voitele ja leivitä irtopohjavuoka hyvin tarkoin. Jauha kuoritut mantelit ja sekoita sokerin kanssa. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele sokeri-manteli joukkoon
Marsipaanin ja sokerimassan alle on hyvä laittaa kermavaahtoa tai kreemiä. Jos haluaa masikka- tai suklaakreemiä nopeasti, voi tomusokerin tilalta käyttää mansikka- tai kaakaotomusokeria
Ystäväni toivoi jotain suklaista kakkua moussetäytteellä ja koristeluun sain täysin vapaat kädet. Kuorrute on suklaasokerimassaa, jonka alla on ohut kerros suklaakreemiä
Pohjana on mehevä suklaakakkupohja alimmaisena ja ylimmäisenä. Loput suklaakreemistä pursotin kakun ympärille, sillä saa kivasti koristeet pysymään pystyssä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.