Lukijanani muistat varmaan että olen erittäin addiktoitunut pasta carbonaran ystävä. Jumalaista herkkua on tullut syötyä niin Lontoossa, Saksassa, Saksassa Kölnissä, Espanjassa ja moneen kertaan, Kanadassa ja niin monessa muussa paikassa täällä kotimaassa kuin ulkomaillakin
Postaus on tehty yhteistyössä Arlan kanssa. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. mokkaruudut, mokkaneliöt, suklaaruudut, suklaapiirakka, suklaaneliöt, suklaapelti, masaliisa
Kuten viime postauksessa kerroin, on pieni tiitiäisemme syntynyt. Ajankäyttö on luonnollisestikin nyt hyvin erilaista kuin ennen lasta, joten todella nopeille arkiresepteille on ollut käyttöä
Ohjeen tähän gluteenittomaan ja laktoosittomaan Schwarzwaldin kakkuun sain työpaikkani ravintolan kylmäpuolen vetäjältä, joka on työskennellyt kakkuleipurina Saksassa 10 vuoden ajan
Mun kaveri Suomesta tulee tänään illalla Berliiniin, ja huomen aamulla hypätään junaan ja kohti "Saksan Alppeja" eli Dresdenin itäpuolella olevaa Sächsische Schweiz -nimistä vuoristoa
MacaronOlin reilu pari vuotta sitten Saksassa joulumarkkinoilla ja piipahdimme pohjois-ranskassa. Siellä näin macaronseja ja silloin jo mietin, että pitäisi kokeilla niiden tekoa, mutta en vaan ole saanut aikaseksi
Joskus teinarivuosina Saksan reissulla tilasin ravintolassa Schnitzelin jonka kyytipoikana sain vinegrettekastikkeessa pyöriteltyä maalaisperunasalaattia
Päätin kokeilla tehdä suolarinkilöitä, tuttavallisemmin brezeleitä, joina ne Saksassa tunnetaan. Maailman ihanimmat leivonnaiset-kirja tarjosi kivan reseptin jota sitten lähdin testailemaan - hyvällä menestyksellä
Joka toisen nurkissa tuntuu uiskentelevan tällä hetkellä raparperia yli oman tarpeen. Jos niin on ja vaikkei olisikaan, kannattaa osa käyttää tähän mehuun
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.