Yksitoista tapaa valmistaa parsaa
blogikeittokirja
blogikeittokirja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4-6 parsaa
  • sitruuna
  • 100 g kirkastettua voita
  • 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 4-6 parsaa
  • 2 kananmunaa keitettynä
  • 100 g voita
  • 500 g parsaa
  • 2 rkl öljyä
  • suolaa mustapippuria
  • ½ dl hienonnettua lehtipersiljaa
  • 4 lohkoa sitruunaa
  • 4 rkl
  • 4 keltuaista
  • 200 g voita kuutioina
  • 1 dl persiljaa hienonnettuna
  • 1 rkl voita
  • 2 dl voi
  • 2 dl valkoviiniä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 salottisipuli
  • 100 g voita
  • 200 g sieniä
  • 1 salottisipuli
  • sipuli
  • 1 rkl voita
  • 1 dl kermaa
  • 0,5 dl persiljaa
  • 0,5 dl ruohosipulia
  • 2 dl voi
  • ja uppomunaa
  • 1 rkl voita
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 dl oliiviöljyä
  • ½ dl punaviinietikkaa
  • 1 tl
  • 1 l vettä
  • 0,5 dl etikkaa
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • 100 g voita
  • 2 appelsiinia
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl sokeria
  • 2 dl öljyä
  • 2 rkl vadelmaviinietikkaa
  • ½ dl pähkinäöljyä
  • 2 dl risottoriisiä
  • 1 salottisipuli
  • 2 dl valkoviiniä
  • 3 dl kasvislientä
  • 200 g tuoretta parsaa
  • 50 g voita
  • 2 dl raastettua
  • kuivaa leipää
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 3 dl valkoviiniä
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 shalottisipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 dl rusinoita
  • 2-3 rkl hunajaa
  • 1-2 dl parsa
  • n keitinlientä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 50 g voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.