Vin d’oranges, appelsiinillä ja tuoreella inkiväärillä maustettua valkoviiniä aperitiiviksi, tai appelsiinillä maustettua jälkiruokaviiniä kuten keskiajalla
Coq au vin eli viinikukko on klassinen ranskalainen pataruoka. Resepti on kokki Richard McCormickin kirjasta Pariisi, joka on Matkustava kokki-sarjan ensimmäinen osa
V. i. m. e. v. k. o. n. s. u. t. a. j. l. ä. K. M. h. 1. 6. 0. r. ,. S. y. 3. L. 4. p. J. ö. d. P. '. C. q. A. b. (. T. ). U. E. g. R. f. 8. O. -. 2. 5. c. I. N. d l. c m
Suomalaisten pääsiäispöytiin kuuluvat toissapäiväisen Hesarin jutun mukaan lammas, kokonainen tuore broileri, mämmi, suklaamunat ja muut makeiset sekä rahka
…. t. a. i. s. e. n. ½. C. o. q. u. v. ,. k. b. r. l. p. ä. y. S. h. m. V. j. -. O. T. N. d. ö. R. A. B. 2. 1. 3. 0. /. 6. 7. g. 5. P. K. L. *. ü. ô. J
Kahviherneitä pitää ensin liottaa vedessä yön yli, jopa vuorokausikin on hyvä, ja muista olla suolaamatta vettä jotta tulos on parhain mahdollinen, jonka jälkeen kahviherneet kypsennetään keittämällä ne suolavedessä tunnin ajan, tai kunnes ne ovat pehmenneet ja ovat kypsiä
Kanttarellikeitto pekoniströsseleillä ja ruohosipulikreemillä. Viikonloppuna löytyi vielä toinenkin mielettömän hyvä keitto-ohje Elle mat & vin -lehdestä (juli-aug, nr 6 2012)
Juuri. nyt kun sriracha-kastike pullot ovat viimeinkin löytäneet tiensä ruokakauppojen. hyllylle, niin lehdet ilmoittivat meille, että sen aika onkin jo ohi
Tähän saakka on ollut lämmintä, mutta pitkän aurinkoisen jakson jälkeen viime päivien sateet heittivät pihanurmikolle jo keltaisia lehtiä saaden ajatukset syksyn suuntaan
) lisäksi avautuivat hulppeat kattonäkymät koko kaupungin yli. Ota kannat talteen muuta ruoanlaittoa varten tai valmista vähän ylimääräistä marinadia ja kypsennä yhdessä lakkien kanssa
Tulipa viikonlopun kunniaksi paistettua pitkästä aikaa kampasimpukoita. Kampasimpukat sekä ilmakuivattu kinkku ovat oiva klassikkoyhdistelmä, joka ei pettänyt tälläkään kertaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.