Pekoni ja kantarelli ovat match made in heaven. Pekonin rasva ja suolaisuus ovat juuri ne elementit jotka viimeistelevät kantarelleista loppukesän parasta herkkua
Kun haluaa ylikypsän lihan mahdollisimman onnistuneeksi, on sen tekoon varattava noin kolme päivää. Tällä yleisreseptillä loihdit juhlapöytään, ylikypsäksi niin niskan, potkan, paistin jne
Tällä hetkellä parasta on kesä ja grillaaminen, vaikka grillaussäät ovat kyllä vähän hakusessa. Jos Siperiasta puhaltava tuuli on kotigrillaajalle liikaa, voit herkutella myös sisällä
Sai syödä jokaisen aterian ja välipalan ulkona. Kotona olemisessa parasta on se, että on oma keittiö. Vanhempien luona olemissa parasta on se, että täällä on iso keittiö, jossa voi laittaa ruokaa, jos sattuu huvittamaan
Lisää joukkoon valkosipuli. Pyöräytä ja lisää joukkoon kuuma spagetti ja pekoni. Pekoninkinon hyvä. Sekoita, annostele lautasille, lisää parmesaani, mustapippuri ja hienonnetut yrtit
Ei sillä, kyllä tuo kokata osaa, mutta jotenkin mä oononnistunut luomaan keittiöstä oman valtakuntani, johon muut eivät kovin helpolla uskalla tulla sekaamaan
Olemme Herra Raadelman kanssa valmistaneet lukuisia kertoja pizzaa, monesti löytäneet mielestämme parhaat makuyhdistelmät ja sitten jossakin vaiheessa tympiintyneet viritelmiimme
Jätä perunat kokonaisiksi, mutta paloittele porkkanat ja palsternakka muutaman sentin paloiksi. Särän tapaan valmistetut lampaanpotkat ovat maukasta talviruokaa
ruoanlaitossa on täysin sallittua nykyään eikä tee ruoasta yhtään vähemmän autenttista. Elintarviketeollisuus on kuitenkin pitänyt huolen siitä että purkeistakin saa lähes
Uunifetaa on nyt hehkutettu ruokablogeissa – eikä syyttä. Hienonna sipuli, valkosipuli ja mausteyrtit. Ota vuoka uunista ja lisää kevätsipulisilppu sekä hienonnetut mausteyrtit
Jos maitotuotteet (maidonproteiini kaseiini) sopivat vatsalle, niin suosittelen tutustumaan myös aikaisempaan uunipannukakun reseptiin, sekin on herkkua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.