Tässä yksi versio ylikypsäksi savustetusta porsaan kasslerista, jonka makumaailman vein kuitenkin lähemmäksi välimerta, koska tämä liha oli osa tyttäremme rippijuhlien välimeren henkistä buffet-pöytää
800 g porsaankassleria eli niskaa. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan
Nyt ostettiin pala porsaan etuselkää, ja vaikka resepti onkin hyvin simppeli, halusin sen tänne laittaa ihan vain muistuttaakseni, että kannattaa suosia myös näitä tosi edullisia lihan osia
Ylikypsäksi haudutettu, ja grillissä glaseerattu porsaankylki. Tämä pitkään haudutettu luuton porsaankylki suorastaan sulaa suuhun, ja maistuu erinomaisesti hapankaalin ja pekonin kanssa
Lisää liha liemeen ja anna sen hautua nelisen tuntia miedolla lämmöllä kannen alla ylikypsäksi. Olen syönyt tätä herkkua Farangissa kaksi kertaa, ja kummallakin kerralla se oli koko menun paras ruoka
Erityisesti lapset ovat ihastuneet ylikypsäksi valmistetusta lihasta. . Tällä kertaa pataan päätyi poroa ja lopputuloksena oiva haastaja perinteiselle poronkäristykselle
Ruskista porsaan kassler pannussa voissa. 2 kg kassleria pari tuntia. 2 kg kassleria. Tämä on oivallinen talviviikonlopun uunissa haudutettava ruoka, laita uuniin vaikka hiihtolenkin ajaksi
Lihan on tarkoitus hautua todella ylikypsäksi ja pehmoiseksi. 4 paksua viipaletta porsaankassleria eli niskaa (minulla oli 1 viipaleen raaka-paino noin180 g). paikallisesta lihakaupasta saa ostettua kassleriakin vaikka kuinka pienen palan, tosin hintaa sillä on 8 e/kg, mutta on se kyllä hintansa väärttiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.