Pitkään uunissa haudutetun tattaripuuron hienous piilee siinä, että pitkän haudutuksen yhteydessä tattarin mausta häviää pahin kitkeryys ja siitä tulee ihanan pehmeän ja täyteläisen makuista
Puurot ovat välillä, ainakin minulle, eräänlaista lohturuokaa. Kun olisi niin paljon muutakin tekemistä, kuin ruuanalaitto silloin kannattaa vetää syvään henkeä ja tehdä vaikkapa uunipuuroa, joka ei erityistä huomiota sinulta kaipaa valmistuessaan
Aamulla tattaripuuroa mansikkahillolla, pari tummaa reissaria päällisineen, kahvia ja vettä. Aamupalana tattaripuuroa raejuustolla, lesitiinillä ja mustikoilla
En oikein tiedä mitä ajattelisin ruokapäiväkirjoista. Tai tavallaan tiedän. Mielestäni niitä on tosi mielenkiintoista lukea toisten blogeista ja inspiroitua kokeilemaan jotain uutta
Itsehyväksynnän lisäksi olen löytänyt tieni takaisin ihanien idätetttyjen tattaripuurojen tykö. Tänä uutenavuotena en aio luvata aloittavani säännöllistä kuntoilua, syöväni terveellisemmin tai jättäväni viikonlopun viinilasilliset väliin
Tattaripuuro on hyvää, kunhan siinä on makeat hillot päällä. TATTARIPUURO. Tämän puuron valmistaminen kesti kyllä sen verran kauan, että se ei ainakaan aamupuuroksi pääse
Tämä ohje löytyi vuoden ensimmäisestä (1/2016) Glorian Ruoka & Viini -lehdestä. Samassa yhteydessä oli ohjeet pariin muuhunkin puuroon samalla tekniikalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.