2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. J. o. s. t. a. i. n. y. ä. e. m. l. h. u. S. c. k. v. p. j. r. N. ö. ,. d. T. -. A. O. M. b. g. f. L. F. 3. 0. 1. 4. ½. H. P. R. ”. K. 7. 5. C. k p. r k. m i. d l
Artikkeli Mitä mausteita ja yrttejä yhdistellä keskenään – Kattava opas mausteisiin, yrtteihin ja maustekastikkeisiin julkaistiin ensimmäisen kerran Viimeistä Murua Myöten
2. 2. 2. 2. 2. S. u. n. t. a. i. r. o. k. v. e. s. l. m. p. h. j. ,. b. g. M. -. f. ä. ö. y. T. N. I. K. L. P. U. A. O. F. E. V. 7. 0. 1. 5. d. H. R. J. 8. d l. t l
Viime viikonloppuna sain vihdoinkin viimeisteltyä mun parveke-projektin, ja nyt meillä onkin pöytä, tuolit, kukkia, tomaattia, salaattia ja yrttejä kasvamassa parvekkeella
tuoreita yrttejä kuten basilika, rosmariini, timjami. Kun kastikkeesta suurin osa nesteestä on haihtunut, lisää tuoreita yrttejä makusi mukaan ja tarkista maku
Kerää aina villit yrtit vähintään viidenkymmenen metrin päästä isoista teistä, ja käytä tervettä maalaisjärkeä muutenkin ettet kerää yrttejä läheltä vanhoja lantakasoja tai kaatopaikkoja
Hän nukkui pois toukokuun puolivälissä 92-vuotiaana. KULINAARIN SUUKKOKAKKU (noin 12 palaa). 12 kpl suklaasuukkoja (vanilja ja mansikka makuja sekaisin). 200 g digestive-keksejä hienonnettuna. 2 dl kuohukermaa vaahdotettuna. 200 g maustamatonta tuorejuustoa. 2 rkl sokeria. 2 rkl kuumaa vettä. 250 g tuoreita mansikoita soseutettuna. 2 dl vettä. 23 cm irtopohjavuoka, leivinpaperi. KULINAARIN SUUKKOKAKKU (noin 12 palaa). 12 kpl suklaasuukkoja (vanilja ja mansikka makuja sekaisin). 200 g digestive-keksejä hienonnettuna. 2 dl kuohukermaa vaahdotettuna. 200 g maustamatonta tuorejuustoa. 2 rkl sokeria. 2 rkl kuumaa vettä. 250 g tuoreita mansikoita soseutettuna
tuoretta tilliä tai muita yrttejä makusi mukaan. tuoretta tilliä tai muita yrttejä makusi mukaan. 2 punasipulia. 2 tl hunajaa tai muuta makeutusta. 2 dl oliiviöljyä. 2 punasipulia 1 dl punaviinietikkaa. 2 tl hunajaa tai muuta makeutusta. 2 dl oliiviöljyä
pinnalle siemeniä tai kuivattuja yrttejä. pinnalle siemeniä tai kuivattuja yrttejä. 2 sipulia. 2 rkl hunajaa. 2 kpl laakerinlehtiä. Paahda 200 asteessa noin 40 minuuttia kunnes ne pehmenevät ja saavat väriä. 12 kpl. 200 g voita. 2 rkl kylmää vettä. Paista 225 asteisessa uunissa keskitasolla 7 minuuttia. 2 sipulia 3 valkosipulin kynttä. 2 rkl hunajaa. 2 kpl laakerinlehtiä. 200 g voita. 2 rkl kylmää vettä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.