1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Laita uunivuokaan. Voitele leivinpaperi ja pane voideltu puoli tiiviisti kalan ylle
Yrttikastike. Ihanaa, kun on sen verran lämmintä, että voi nautiskella hyvästä ruuasta terassilla. Tänään tein maukkaan yrttiseoksen leivitetyn naudan sisäfileen kera
Meinasin jo kirjoittaa otsikoksi Raikas aurinkoinen keitto mutta pysähdyin, onneksi. Siinä oli mielestäni hieman tekopirteä tätimäinen sävy, johon en ihan heti suostu samaistumaan
Kirpeä yrttikastike. Viimeisen vuoden aikana sumakki on paistatellut maustekaappini kuninkaana. Mihin kaikkeen tuota kirpeän hedelmäistä ja intensiivisen punaista jauhetta voikaan käyttää
Hunajainen yrttikastike ranskankermasta. Monen kylmän päivän jälkeen aurinko pilkisteli taivaalla ja lämpötilatkin nousivat kahdenkympin paremmalle puolelle, joten oli aika avata taas kesäkeittiön ovet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.