Lisää hummerinliha ja harmaanvihreä massa sekä mahdollinen mäti. Kuumenna seos, mutta älä anna sen kiehua, ettei muhennos juoksetu ja hummerinliha sitkisty
H. u. m. e. r. i. T. h. d. o. a. t. n. g. k. ,. j. s. l. v. ä. (. ). M. p. y. z. -. ö. R. K. G. V. E. b. A. I. S. J. 1. 2. 5. 0. 3. c. B. ½. Ä. L. O. d l. t l
Hummeri on ollut listalla jo pitempään, mutta sitä ei ole tullut kuitenkaan vielä ostettua kalliin hinnan vuoksi, vaikka Hulluilla Päivillä olenkin hipeltänyt
Lohta meillä syödään lähes joka viikko, joten sitä tulee valmistettua monin eri tavoin. Kevyt lohiruoka valmistuu kuorruttamalla lohifile yrttisellä seoksella, ja kypsentämällä file uunissa
Teinpäs sitten ensimmäistä kertaa hummeria. Käytä ihmeessä tuoretta hummeria jos sitä jostain saat. Sulata hummeri ja keitä sitä (pakkauksen ohjeen mukaan) muutama minuutti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.