1. 1. 1. 1. 1. 1. T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. /. 2. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 5. -. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. 2. D. 3. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
Lisää ne pinaatin päälle vasta juuri ennen tarjoilua. 100 g valkosuklaata. 100 g voita. Paista 200 asteessa 12-15 min. 100 g valkosuklaata. 100 g voita
(En ehtinyt ottaa kuvaa, kun ruokailijoilla oli jo kiire syömään. Ota taikinasta runsaan ruokalusikallisen kokoisia paloja ja muotoile ne soikeiksi lihapyöryköiksi
mennessä ja voit voittaa 100 euron lahjakortin Decanter-myymälään sekä vuoden riisikakut. 180 g huolellisesti puhdistettua savusilakkaa. 1 dl varsiselleriä hienonnettuna. 0,5 punasipuli hienonnettuna (tai 1 kevätsipuli). 1 rkl sitruunamehua. 180 g. 1 dl varsiselleriä. 1 kevätsipuli. 1 rkl sitruunamehua
Kuntoilu on sujunut siinä mielessä hyvin, että joka päivä oon kävellyt pitkiä ripeitä lenkkejä välillä juosten, jopa 1,5-2h/päivä. Kuntoilua on auttanut myös "Kävele Sydämen Puolesta" -aplikaatio puhelimessa, jossa jokaisesta kävelemästäni kilometrista lahjoitetaan 0,10€ naisten sydänterveyden tutkimusta ja tiedotusta varten. 12 parasta dieettiruokaa joilla saavutat bikinivartalon kesäksi. 12 parasta dieettiruokaa joilla saavutat bikinivartalon kesäksi
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. J. u. h. a. n. s. j. l. t. k. v. o. i. p. ä. e. r. -. A. ,. m. y. E. z. b. T. –. d. ö. ”. O. 2. K. R. M. 5. 0. S. B. Q. g. 6. (. P. ). /. à. 3. 4. c. f. L. N. q. H. V. 8. D. +. G. k g. d l. t l
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. L. ä. m. p. i. e. n. l. o. j. s. h. a. u. r. t. ,. y. g. T. k. J. (. d. ). K. v. 6. 2. 5. 0. 8. 3. ". /. P. ö. V. -. G. U. Y. A. I. S. w. M. g )
)Lasagne-lätyt osa II(n. 10 lättyä)4 munaa1,2 dl kookoskermaa2 kukkurallista rkl kookosjauhoja1,25 tl suolaa1,25 tl soodaapieni tilkka viinietikkaa1 tl oreganoa0,5 tl valkosipulijauhettaSekoita kaikki keskenään, anna vetäytyä n. 5-10 min. Paista pannulla hieman alle 1 dl taikinaa kerrallaan, muista levittää taikinaa pannulle, ettei lätystä tule liian paksu. ) 10 l. 1,2 dl kookoskermaa
2 valkuaista1,5 dl hienoa sokeria0,5 tl etikkaa(1 tl vaniljasokeria)Marenkimassan teossa tärkeää ovat puhtaat ja kuivat työkalut ja kädet. Erottelun jälkeen valkuaisia ja 1/3 sokerimäärää vatkataan ensin keskenään ja sitten lisätään siihen vähitellen loput sokerit. Marenkeja paistetaan 100 asteessa noin tunti. Kun teen marenkilevyjä, lisään massaan vielä noin 1 ruokalusikallisen vaaleita maissijauhoja ja suurennan ohjetta. 4 valkuaista3 dl sokeria1 tl etikkaa1 rkl maissijauhojaMarenkilevyt paistetaan 140 asteessa noin tunnin ajan ja jätetään yöksi kuivumaan. 1,5 dl hienoa sokeria. 1 tl vaniljasokeria. 1 tl etikkaa. 1 rkl maissijauhoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.