Tämä keitto on lähes tulkoon nimetön, koska vetäisin sen päästäni ja pääraaka-aineiden listaaminen nimeen tuottaisi jonkinlaisia hirmuisia yhdistelmiä, joiden oikeinkirjoitussääntöjen miettiminen saattais tuottaa suurta tuskaa (taidan yleensäkin mennä sääntöjen sijaan mutu-tuntumalla, mikä ei ole kovin suotavaa ja luulisi ihmisen jo jotakin vuosien saatossa oppineen
-. -. T. ä. m. i. t. a. l. n. e. k. s. o. y. B. u. r. v. h. j. ". P. K. p. ,. Y. 2. 5. 8. d. g. ö. S. b. N. I. R. ù. 1. 3. 0. 4. 6. J. (. ). L. M. A. f. c. k g. d l
Mausta suolalla tai pippurilla. jonka ammennan Italialaiset mestarit -kirjasta. 100g valkosipulia (noin 20-30 kynttä) kuorittuina ja hienonnettuna. 20-30 kynttä
Tarjoa linssikeitto jogurttisilmän kanssa. Kuullota kasviksia öljyssä miedolla lämmöllä ison kattilan pohjalla 5 minuuttia. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia
Italiassa salsa tartufataa sai helposti useimmista ruokakaupoista (ainakin kotiseudullani Umbriassa), Suomessa sen sijaan en muista sitä nähneeni Turussa ainakaan muuaalla, kuin Stockmannilla, jossa muuten on kokonaisiakin tryffeleitä myynnissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.