Oikeasti vanhanajan pippuripihvi,. Tämä jälleen on niitä Henri Alenin kädenjälkiä ja hienon kokin, ravintoloitsijan esimerkkiä siitä että kaikki onnistuu
Toinen tapa on paistaa vain pihvien pinnat kuumalla pannulla ja kypsentää sitten pihvit matalassa lämmössä uunissa, joka on erittäin kätevä tapa mikäli pitää valmistaa suuri erä pihvejä samaan aikaan
Tervetuloa uusi lukijamme Tamrr. Ohjeessa kehuttiin ruoan sopivan erikoisen hyvin spagetin ja riisin kanssa syötäväksi voimakkaan mausteisuutensa takia, mutta meillä oli perunamuusia jota jäi eiliseltä ruoalta ja hyvin maistui näinkin
Leikkaa filee neljään osaan ja taputtele noin kolmen sentin paksuiksi pihveiksi. Paista pihvejä noin minuutin verran kummaltakin puolelta ja valele pannuun sitten konjakki
Tämä on aivan tavallinen perinteinen pippuripihvi, jonka jokainen ammattinsa osaava kokki osaa valmistaa vaikkei sitä saa yhtä hyvää joka ravintolasta mutta valmistin sen uudella otteella kuuden pippurin pihvi
Mausta pihvit suolalla sekä pippurilla ja nosta ne lämpimälle lautaselle folion alle odottamaan. Siirrä sienet syrjään ja kaada pannulle pari desiä riistalientä ja saman verran kermaa
Naudan ulkofileestä loihtii nopeasti ja edullisesti pippuripihvin. Ostetaan reipas kilon toista painava ulkofilee, poistetaan kalvot ja leikataan pihvit nippuun
Jouni Toivasen ohjeilla pihvistä tulee pinnalta rapea ja sisältä mehukas ja pehmeä, näin väitetään. Hinta kohdallaan sanoisin ja valitettavasti parempaa kuin kotimainen filee
Tänään huomasin Liidelissä olevan tarjouksessa pippuripihvejä härän paistista, niin piti napata Talteen jotta sai paistella pihvit muuttoapuna olleille iskälle jaJarkelle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.