Aito tiramisu reseptejä

Aito tiramisu

Aito tiramisu

Savoiardikekesejä kutsutaan myös nimellä lady fingers eli tiramisukeksit. Ripota lopuksi tiramisun pinnalle kaakaojauhetta ja anna tiramisun tekeytyä kylmässä 3
Italialainen tiramisu

Italialainen tiramisu

Moikka. Koeviikko alkoi jälleen, tosin ennen joulua se oli viimeksi. D Pari koetta olen jo tehnyt ja vielä kaksi jäljellä
Raparperitiramisu

Raparperitiramisu

Tämä aito, kahvilla maustettu raparperitiramisu saa taatusti veden kielelle myös niiltä, jotka väittävät, etteivät pidä raparperista
Bacco Enoteca & Pizzeria | Parhaan pizzan haastaja

Bacco Enoteca & Pizzeria | Parhaan pizzan haastaja

Aitoja italialaisia makupaloja. Maistoimme Baccon tiramisun sekä torta della nonna -piiraan. Jälleen kerran ainutlaatuinen, aito ja rehellinen annos, jollaista en muualla voi väittää syöneeni

Piparitiramisu

Itse tiramisun resepti on nyt vihdoin se aito, oikea ja paras tiramisu, jonka opimme valmistamaan äitini kanssa pari vuotta sitten joululahjaksi saamallani italialaisella kokkauskurssilla Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa
Sitruunainen "tiramisu"

Sitruunainen "tiramisu"

Otsikon tiramisu-sana on lainausmerkeissä, koska tämä ei ole aitotiramisu. Sen lisäksi tässä on pohjana pelillä tehtävä kaakaosokerikakkupohja, eikä tiramisussa käytettäviä Savoiard-keksejä
Tiramisu

Tiramisu

Härkönen kuvailee tämän tiramisun ohjetta yksinkertaisimmaksi ja parhaimmaksi, ja vakuutti näin minutkin siitä, että joskus feikki voi olla parempaa kuin aito
Tiramisu...

Tiramisu...

tämän jutun myötä, totesin että sellaista kuin  "aitotiramisu" tuskin löytyy. Yritin löytää ohjeen, joka olisi "aito"
Suomi-tytön tiramisu

Suomi-tytön tiramisu

Tiedä sitten, mitä aito italiaano tästä sanoisi, mutta meillä tätä tehdään varmasti toistekin tämän syksyn aikana
Jälkiruokien aatelia - Tiramisu

Jälkiruokien aatelia - Tiramisu

No, ehkä aito italialainen resepti on jotain muuta kuin meidän suomalaisten, koska omassa versiossani mantelilikööriä on vain loraus
Mustikkatiramisu

Mustikkatiramisu

AitoTiramisu sisältää aina raakaa kanamunaa, joten tämä ei sovi niille jotka välttelevät raakaa kanan munaa ja vispaamiseen tarvitset joko monen monta kulhoa tai sitten nopean tiskaamistekniikan
Taste of Helsinki 14.-17.6.2012

Taste of Helsinki 14.-17.6.2012

Tapahtumaan osallistui ravintoloita pääosin Helsingistä (Aito, Muru, Carelia, Farang, Demo Toscanini ja Juuri), mutta myös turkulainen Smör, tamperelainen C sekä kirkkonummelainen Bistro O Mat olivat mukana
Taste of Helsinki 13.-16.6.2013

Taste of Helsinki 13.-16.6.2013

Ruokatelttoja oli kaksi, joista ensimmäisessä olivat ravintolat Gaijin, Aito, Bistro O Mat sekä Olo. Söin Toscaninin ihanaa (melkein liian kosteaakin) tiramisua viime vuonna, joten menkööt nytten sitten jotain uutta
Lift me up!

Lift me up!

Ylistetty tiramisu on helppotekoinen ja nopea valmistaa. Täydellinen tiramisureseptini on kateissa, joten valitsin "täydellinen ohje" -keittokirjasta reseptin, joka ainakin nimensä perusteella lupaili täydellistä tiramisua