Appelsiinikakku kuorrutus reseptejä

APPELSIINIKAKKU LÄKSIÄISIIN

APPELSIINIKAKKU LÄKSIÄISIIN

Kokeilin ekaa kertaa valuvaa ganache kuorrutusta joka on nykykauden villitys ja se onnistu lähes hyvin
Aarteenetsijän appelsiinikakku

Aarteenetsijän appelsiinikakku

Sivele kuorrutusta kakkupaloille. Kuorrutus. Sekoita keskenään voisula ja marmeladi. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot ja mantelirouhe

Hieno appelsiinikakku

Sekoita kuorrutus ja kaada se kakulle sen tultua uunista. Kuorrutus. 1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja jauhota kakkuvuoka

Appelsiinikakku suklaalla

Kuorrutus. 1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja jauhota pieni kakkuvuoka. 2. Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi
15/2015 Appelsiinikakku

15/2015 Appelsiinikakku

Kuorrutus. Jälleen palataan tämän reseptin myötä sinne äidin keittiöön ja niihin ensimmäisiin omiin leivontamuistoihin
Appelsiinikakku Läksiäisiin

Appelsiinikakku Läksiäisiin

Kokeilin ekaa kertaa valuvaa ganache kuorrutusta joka on nykykauden villitys ja se onnistu lähes hyvin
Kahden suklaan appelsiinikakku

Kahden suklaan appelsiinikakku

Kuorrutus. Jätä appelsiinikakku jäähtymään vuokaansa, ja irrota se vasta täysin jäähtyneenä. Koristele appelsiinikakku valkosuklaaraasteella
♥ Appelsiini-valkosuklaajuustokakku

♥ Appelsiini-valkosuklaajuustokakku

Myös K-ruoan sivuilta löytyy ihania appelsiiniherkkuja, kuten mehevä appelsiinikakku, appelsiinimuffinit ja appelsiini-suklaakakku
Appelsiinikakku

Appelsiinikakku

  200 g margariinia3dl sokeria3 kananmunaa3 ½ dl vehnäjauhoja1 dl perunajauhoja2 tl leivinjauhetta1 dl appelsiinimehua Kuorrutus
Kullankeltainen appelsiinikakku

Kullankeltainen appelsiinikakku

Kuorrutus. Appelsiinikakku. Viikonlopun ihana sää sai ajatukset kohti kevättä. Aurinko hohti kirkkaana koko viinkonlopun ja valoa tulvii ovista ja ikkunoista
Kostea kahvikakku

Kostea kahvikakku

Tämä appelsiinikakku vie kuitenkin kielen mennessään ja pienellä koristelulla siitä saa kahvipöydän piristäjän
Kuivakakun Varioita

Kuivakakun Varioita

Sitruuna/appelsiinikakku. Kuorrutus. Tiikerikakulle hyvä pohja, mutta parhaan tästä tekee mielestäni se, että tämän voi maustaa miten vaan ja saat vaihtelua, mutta pohja on helppo ja onnistuu
Ambrosiakakku

Ambrosiakakku

Perinteisesti ambrosiakakku on appelsiinikakku, jota ei täytetä saatika juurikaan koristella. 4 kananmunaa3 dl sokeria2 dl voisulaa1 sitruunan mehu1 rkl appelsiinin mehua5 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1 sitruunan raastettu kuoriTäyte ja kuorrutus

Appelsiinia ja suklaata!

Mutta on tämä kakku vaan sen arvoista, maailman paras appelsiinikakku. Kuorrutus. Hei taas. Kävin eilen kampaamossa ja lopputulos on ainakin parempi

Suklaahuntukakku (appelsiiniversio)

Kuorrutus. Valmista kuorrutus. Taputtele kuorrutusseos pullasudilla vielä lämpimän kakun päälle ja reunoille, jolloin kakku saa ruskehtavan hunnun

Appelsiinikakku

Sekoita kuorrutus. Levitä kuorrutus jäähtyneen kakun päälle. Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka (halkaisijaltaan 24 cm)