Charlotterusset tehdään usein kuperaan kulhoon, mutta kirjan kuvassa kakku oli tehty tasapohjaiseen vuokaan ja se oli mielestäni kauniimman näköinen niin halusin tehdä sen juuri samalla tavalla
Kakku pysyi kasassa loistavasti, myös pari päivää kumoamisen jälkeen. Olen tehnyt CharlotteRussea viimeksi yläkouluikäisenä, sillä sen salat opeteltiin köksän tunnilla
Lisäksi halusin yllättää ystäväni syntymäpäiväkakulla ja ryhdyin jalostamaan unelmatortusta juhlavampaa versiota, joka tunnetaan kakkumaailmassa nimellä Charlotterusse tai kotoisammin Charlotta-kakku
Valmista CharlotteRussen täyte. Tähän Charlotteen voi myös hyvin itse valita kääretortun täytteen sekä Charlotten sisältöön tulevat marjat, joten soveltamisen varaa löytyy
Kakuksi valikoitui Charlotterusse, eli tällä kertaa raparperilotta, koska se sopii mukavasti sesonkiin ja on vielä helppo kuljettaa kulhossa, johon kakku kootaan
Kumoa kakku. Olen julkaissut blogissani jo vuonna 2009 Charlotte-kakun reseptin, jota viimein lähdin parantelemaan. Laita kakku jääkaappiin hyytymään vähintään 4 tunniksi
tekisin sen kulhoon kuten charlotterussen, mutta kerroksittain. Sehän on melkein prinsessakakku. Sain kerrassaan kuninkaallisen idean leipoa täytekakkupohjan ensimmäistä kertaa elämässäni ihan itse