Intialaiset hampurilaiset broilerpihvillä ja chickencurrya on tullut tehtyä usein. Yhdistin niiden maut keskenään ja niin syntyi mukavasti mausteiset chickencurry broilerbullat
Päätin aineksista tehdä omanlaiseni version Panang CurryChickenistä. Mukaan tälläkertaa tarttui puntti thaibasilicaa, sitruunaruohoa, bambuversoja, kalakastiketta sekä vihreää currytahnaa
Panang CurryChicken. Sain reseptikokeilua varten currytahnaa ja limelehtiä ystävältäni, mutta niitä täytyisi käydä ostamassa lisää seuraavia kokkailuja varten
Stir in raw chicken, vegetables and spice. Laita pataan öljy, currytahna ja valkosipulimurska, kuumenna sekoittaen kunnes curry ja valkosipuli alkavat tuoksua
lisää mukaan tomaattipyre, garam masala-tahna (tai jauhe, jos käytät sitä), curry, paprika, kaneli, suola ja sokeri, sekoita ja anna hautua muutamia minuutteja
'Yeah, so could you first fry some chicken and when it's done, add these spices. Etsin kirjanmerkkipalkkini läpi ja löysin herkulliselta kuulostavan linssicurryn ohjeen
Massaman ChickenCurry. Massaman curry. Mä roudasin noita aika paljon viime reissulta kotiin ja itse asiassa Massaman Curryt sieltä on käytetty, mutta muuten riittää vielä moneen herkutteluiltaan
Butter chicken – tuo intialaisen ruoan ikisuosikki muuntuu nyt maukkaaksi kasvisversioksi tofulla ja monta astetta terveellisemmäksi kasvipohjaisten Flora-tuotteiden ansiosta