Palak Paneer - intialainen pinaattijuusto. Paneer-juusto on yksinkertaista tehdä itsekin, mutta tässä nopea versio, johon käytin suomalaisen pientilallisen kotijuustoa ja se toimi erinomaisesti tässä Paneer-juuston tilalla
Valmistin mökillä itse paneeria, eli kotijuustoa palak paneeria varten. Palak paneer ei ole niin tulinen kuin monet intialaiset ruoat, mutta sen harmonisen pehmeää makua tasapainottaa mukava mausteisuus
Lämpö ja aurinko tulivat tänään myös keittiöön, sillä meillä fiilisteltiin ensimmäistä lämmintä kevätpäivää ihanalla intialaisella palak paneerilla, sopivasti vielä vegeä Meatless Mondayn hengessä
Intialainen kasvisruoka, juustoa ja pinaattia. Ohjeita löytyy monenlaisia, alla miten minä sen tein. Käytin 250 g juustoa mutta sitä olisi voinut olla hieman enemmänkin
Kun nyt näin pienellä aasin sillalla päästiin tuohon halloum-juustoon niin halusin tulla vinkkaamaan sulle tästä Apetinan uudesta paneer-juustosta joka muistuttaa hyvin paljon halloum-juustoa
Palak paneer (intialaista tuorejuustoa pinaattikastikkeessa) on ravintoloiden klassikkoannos. Voisin lyödä vetoa siitä, että tämä on yksi maailman helpoimmista palak paneer