Creme bonjour ruohosipuli reseptejä

Kinkku-suolakurkku-voileipäkakku

Kinkku-suolakurkku-voileipäkakku

Tähän omaan kinkkutäytteeseen kokeilin tällä kertaa CremeBonjourin Savuinen BBQ -tuorejuustoa (on vähän chiliäkin ja tulisuutta mukana) ja se sopikin kinkun, creme fraichen, pilkotun paprikan ja juustoraasteen seuraksi todella hienosti
Samettinen perunasalaatti

Samettinen perunasalaatti

Kastikkeen salaatille valmistin Crème BonjourRuohosipuli-tuorejuustosta ja tilkkasesta vaahdotettua kermaa
Voileipäkääretorttu

Voileipäkääretorttu

Sekoita notkistettuun tuorejuustoon kinkkusuikaleet, pilkottu paprika, sekä hienonnettu ruohosipuli. 1rs Créme Bonjour valkosipulituorejuustoa. 1 ruukku ruohosipulia. 1rs Créme Bonjour valkosipulituorejuustoa. 1rs Créme Bonjour valkosipulituorejuustoa. 1 ruukku ruohosipulia
Poropasta, Pasta Reindeer

Poropasta, Pasta Reindeer

CremeBonjour Savuporo tuorejuustoa. Koristele ruohosipulilla. Lisää CremeBonjour Savuporo sekaan ja anna sulaa
Voileipäkakku kinkusta

Voileipäkakku kinkusta

Tee täyte sekoittamalla yhteen tuorejuusto, kinkkukuutiot, pieneksi pilkottu paprika ja hienonnettu ruohosipuli
Tilli-muna-lohivoileipäkakku

Tilli-muna-lohivoileipäkakku

Molempiin täytteisiin tuli lisäksi creme fraichea ja juustoraastetta sekä hieman mausteita. Lohitäytteessä maistuu sekä lämmin- että kylmäsavulohi, tilli, punasipuli, ruohosipulituorejuusto ja paprika
KALA VOILEIPÄKAKKUA

KALA VOILEIPÄKAKKUA

2 prk ruohosipuli tuorejuustoa. 1 prk cremebonjour tilli-sitruuna. 1 puntti ruohosipulia. 2 prk ruohosipuli tuorejuustoa. 1 puntti ruohosipulia
Pääsiäisen jänispata

Pääsiäisen jänispata

½ pkt CremeBonjourruohosipuli tuorejuustoa. Me lähdetään pääsiäiseksi pohjoiseen sukuloimaan, joten "kotipääsiäistä" vietettiin sit jo viime viikonloppuna
Juhlapöydän kalavoileipäkakku

Juhlapöydän kalavoileipäkakku

Crème Bonjour Yrttitarha). puolikas nippu ruohosipulia. Asettele pinnalle myös pieneksi silputtua ruohosipulia ja katkarapuja
Juusto-sipulipiirakka

Juusto-sipulipiirakka

Koristele piirakka ruohosipulilla. Pohja125 g margariinia3 dl Sunnuntai täysjyvävehnäjauhoja½ dl kylmää vettä1 dl juustoraastetta (emmental)Täyte500 g sipuliaöljyä paistamiseen200 g Italialaiset yrtit tuorejuustoa (Crème Bonjour)1 dl ruokakermaa tai kuohukermaa2 munaa(½ tl suolaa)mustapippuria1 dl juustoraastetta1 prk (366 g/200g) Pirkka salaattjuustokuutioita suolavedessäKoristeluunruohosipulia Tee pohja
Gluteenittomat yrttiset feta-pestomuffinit

Gluteenittomat yrttiset feta-pestomuffinit

maustettua CremeBonjour kermavalmistetta. 1 tl Meira ruohosipulia. Sain Blogiringin kautta mahdollisuuden kokeilla Meiran laajaa mauste- ja leivontatuotevalikoimaa
Herkullinen palsternakka-porkkanavuoka

Herkullinen palsternakka-porkkanavuoka

100 g CremeBonjourruohosipuli tuorejuustoa. 100 g CremeBonjourruohosipuli tuorejuustoa. Tietous kausijuureksista on lisääntynyt ja ainakin itsestäni tuntuu, että kauppojen tarjonnassakin on paljon tullut vaihtoehtoja perinteisille juureksille
Tuvan tarjoilut

Tuvan tarjoilut

Sekoita ne ja kinkkusuikaleet cremebonjourin ja tuorejuustojen kanssa. Tee täyte pilkkomalla paprika, suolakurkku ja ruohosipuli
Ruokapläjäys

Ruokapläjäys

Puuroa raejuustolla, lesitiinillä, marjoilla ja mehukeitolla // tonnikala-makaronilaatikkoa, fetajuustoa ja vihanneksia // mökillä maksalaatikkoa ja lihapullia (valmis) // perunaa, kohta, kukkakaalia ja cremebonjouria
Arkisafkaa: helppo uunilohi

Arkisafkaa: helppo uunilohi

Ota lohi uunista ja viimeistele se silputulla ruohosipulilla. 1 prk/250g CremeBonjour Cuisine sipulisekoitus- maustettua ranskankermaa. 1 ruukku tuoretta ruohosipulia. 1 prk/250g CremeBonjour Cuisine sipulisekoitus- maustettua ranskankermaa. 1 ruukku tuoretta ruohosipulia
Sen seitsemää sorttia – Kasvisvoileipäkakku

Sen seitsemää sorttia – Kasvisvoileipäkakku

Yhteistyössä Crème Bonjour. pari oksaa basilikaa (tai pieni nippu ruohosipulia tai lehtipersiljaa). Halusin murtaa nämä myytit Crème Bonjourille tekemässäni kasvisvoileipäkakun reseptissä, jonka maku maailma lähti liikkelle kuluttajien äänestämästä uudesta tuorejuustomausta, tsatsikista