Koristele Omar palat esimerkiksi Daim rakeilla, tai muilla lempikarkeilla. Mokkapalat on kaikille tuttu herkku, varmasti on joko lapsuudessa useampi pelti tehty makean nälkää taltuttamaan
Kääntele rouheet ja palat jäätelömassaan. Olen tehnyt jäätelöä ennenkin kotioloissa, mutta nyt päätin kokeilla tätä paljon puhuttua kolmen aineen ohjetta, tosi hieman muunneltuna, jotta massa ei olisi niin kovin äklömakeaa Daim-rakeiden kanssa
Viillot eivät ole välttämättömyys, voit taitella palat myös jähmettymisen jälkeen mielesi mukaan. Ruotsalaisista suklaista olen ihan pienestä asti rakastanut Daimia yli kaiken ja vasta tänä jouluna tajusin, että sitä voi tehdä itse
Ripottele pinnalle suklaan ja Daiminpalat ja paina kevyesti pintaan kiinni. vielä yksi suklainen unelmaleivonnainen eli Daim-mutakakku ennen kuin siirrytään edes hetkeksi muihin ohjeisiin
suklaapatukka ( Mars, Daim tms. Täytteeksi laitoin kondensoidusta maidosta keitettyä kinuskia, alkuperäisessä oli kinuskin ja kondensoidun maidon seosta, myöskin koristeena olevat suklaapatukka palat vaihtuivat toiseen koska Heat suklaapatukoita en lähtenyt metsästämään
Daim-pikkuleivät. Sekoita kuivat aineet ja Daim rakeet keskenään ja sekoita ne taikinaaan. 1 pussillinen Daim rakeita (100 g pss riittää. Pyöritä palat käsien välissä nopeasti pitkulaisiksi ja laita ne pellille (laita 2 leivinpaperia päällekkäin) ja paina pikkuleipiä hieman littanaksi (käsin tai esim jauhotetulla lasin pohjalla)
Daim-kastike oli ihanaa. Nämä palat kun sopivat oikein hyvin pakastettaviksikin. Rouhi Daimit pieneksi. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä sekoitellen niin kauan, että Daimit sulavat
Pätkis ja Daim ovat ihania karkkeja. Toisaalta kauan palat ei ehtineet kädessä vanheta, sillä kun sellaisen otti käteen, se holahti suuhun joka tapauksessa sekunnin murto-osassa