Tulipa testattua DrOetkerinsokerimassaa myös kaulimiseen ja kakun kuorruttamiseen. Kaikenkukkuraksi ja hyväksi onneksi maaliskuun alussa sain mahdollisuuden testata Dr
Tykästyin jokin aika sitten Dr. Oetkerin sokerimassoihin, joita kaupasta löytyy monessa värissä. * kauli sokerimassa isoksi ympyräksi ja asettele kakun päälle,
Oetkeriltä). Valkoiseen sokerimassaan sekoitettu värillisiä sokerimassoja. Toiseen lisäsin 2 rkl kaakaojauhetta ja toiseen 1 tl appelsiininkuorta (valmista Dr
kuvassa olevat tähdet tein sokerimassasta, kun olin saanut tähdet valmiiksimaalasin ne dr. oetker. sokerimassa on muutenkin hankala käsitellä koska se on niin pehmeetä ja helposti takertuvaa sen takia tykkään värjätä sen jälkeenpäin kuin että heitän väriaineen sokerimassan sekaan
(itse laitoin Dr. oetker. mikäli haluat tehdä koristeita (perhoset on tehty sokerimassasta, ja keskusta vesi tomusokeri väriaine seoksesta) ne kannattaa tehdä päivää ennen esillepanoa että kerkiävät kuivumaan kuivata ne huonennlämmössä, jääkaapissa sokerimassa sulaa
punaista koristelugeeliä (Dr. Oetker). vadelmatäyte ja sokerimassakuorrute. Päällinen on valkoista sokerimassaa, joka on käsitelty kuviokaulimella ja viimeistelty hopeisella syötävällä suihkeella
) Ruusu päällä on sokerimassa jaa kaupasta ostettavaa valmistavaraa Dr. Oetkerin valmistamana. Mun äiti on tällä hetkellä 4000km päässä, mutta siitä huolimatta päätin jatkaa meidän 13
Täytteeseen kokeilin Dr. Oetkerin kakkumoussea, kun en ole koskaan ennen sellaista käyttänyt. Sokerimassan alle halusin laittaa tällä kertaa sveitsiläisen marenkivoikreemin