väkiviinaetikkaa. Kuusenkerkällä graavattulohi. Graavilohi on sen verran jynkkyä kamaa, että emme saa puolta kiloa kulumaan pienessä perheessämme kovin nopeasti
4 isoa etikka punajuurta. Laita hieman merisuolaa astian pohjalle ja aseta lohenpala suolan päälle. Ripottele loppu merisuola ja sokeri kalan päälle tasaisesti
Sekoita kulhossa sinapit, etikka ja hunaja tasaiseksi seokseksi. Oheisen, Vahteran ohjetta mukailevan, ohjeen mukaan keitetyt potut ovat herkkujen herkkua, joiden kanssa maistuu itse graavattulohi sinappikastikkeen kera
sherry-viinietikkaa. Lime-chili-inkivääri-korianteri graavattu siika. Graavit lohi ja siika. Lado ne suolan kanssa kannelliseen astiaan ja kaada päälle viinietikkaa niin, että fileet peittyvät
Lisätään vesi, etikka ja sokeri. Lohi on graavattu edellisenä päivänä. Tosin valokuvassani lohiruusukkeet näyttävät kokonaan punaisilta, kirkas valo teki tepposet