Fazer minttusuklaa) tai suklaakonvehti. Alkusyksystä sain pari lukijatoivetta, jotka viittasivat ”the most amazing chocolate cake” -nimellä netissä liikkuneeseen reseptiin, jota toivottiin suomeksi käännettynä
Meiltä löytyi kaapista Fazerin tummaa suklaata pari riviä ja pari desiä hasselpähkinää, joten tällä kertaa ne pääsivät mukaan tähän ihanan tahmeaan suklaakakkuun
No, niin tai näin, samoista aineista tehty nykykielinen ohje ainakin toimii Fazerin taloussuklaalle. Olisi mielenkiintoista tietää, minkä kokoinen pala sukaata tuo vanhanajan suklaakakku on ollut
Tavallaan tämä siis on jonkinlainen Fazerina-kakku, eli oma suklaasuosikkini kakkuna. Ohjeen perustana on helppo ja herkullinen suklaakakku -postauksen resepti, mutta tällä kertaa vain muuntelin sitä hiukan yhdistäen appelsiinin ja suklaan
Meiltä löytyi kaapista Fazerin tummaa suklaata pari riviä ja pari desiä hasselpähkinää, joten tällä kertaa ne pääsivät mukaan tähän ihanan tahmeaan suklaakakkuun
Reseptiin käytetään paljon voita, sokeria, hunajaa, erittäin rasvaista kermaa sekä suklaata. Jos siis olet sitä mieltä, että on synti käyttää näitä kaikkia suurina määrinä samassa reseptissä, ole hyvä ja lopeta lukeminen tähän