A. n. o. p. i. l. e. ä. h. t. k. a. u. T. y. s. j. v. r. K. m. O. ,. ö. d. V. ). P. G. -. b. g. 2. 3. S. 1. ½. 5. 0. R. c. (. L. 7. 4. N. f. J. d l. t l
3dl gluteenitonta jauhoseosta. 3dl gluteenitonta jauhoseosta. Raikas kinuskikakku (gluteeniton). VinkVink. -Kakkupohja on hyvä tehdä yhden päivän ennen täyttämistä (tai aamulla, jos kakku täytetään illalla), kun taas täyttäminen on hyvä tehdä yhden päivän ennen tarjoamista, jotta se kerkeää maustua ja on mehevän makuinen tarjoamis hetkellä
Kakku on myös gluteeniton. Nyt tuli kyllä vaihteeksi taas ruma räpsykuva kakusta, mutta kakku on niin kertakaikkisen ihanan makuinen, että ohje on teille jaettava
Kesäkuussa vietettiin kesäjuhlia ja juhlittiin samalla “100-vuotis”synttäreitä. Tilaisuudessa oli tarjolla tämä kakku, jonka olin tehnyt gluteenittomaksi ja laktoosittomaksi
Kolme kahdeksan munan pohjaa, yksi viiden munan pohja ja gluteeniton kahden munan pohja. Miehen ja hänen veljensä synttäreille tein, keväällä myös, kinuskikakkuja
Gluteenitonta jauhoseosta. Pikkusisko jo pyysikin mua tekemään kinuskikakkua jollekin viikonlopulle ja kesällä on syntymäpäiviä tiedossa, joten pääsen mä ainakin muutaman täytekakun leipomaan tänä kesänä, jee