Mysli palaa suht helposti, niin sitä kannattaa vahtia tarkkaan. Toimi samoin loppumyslin kera. Levitä mysliä uunipellille noin puolet ja paahda uunissa noin 15 minuuttia
Pohja sen sijaan on valmistettu tästä aivan superihanasta gluteenittomasta myslistä, jota kannattaakin tehdä kerralla isompi satsi ja säilöä tiiviiseen kannellisiin astiaan
Resepti on gluteeniton, jos käytät gluteenittomia kaurahiutaleita. Tuore kotitekoinen mysli. Mysli, granola, joka on ihanan rapeaa ja paahteisen makuista
kaura- tai soijajogurttia ja välillä taas käytän ihan tavallista maitoa sisältävää luonnonjogurttia), toisinaan jos kaipaan enemmän proteiinia syön rahkaa, olipa kyseessä jogurtti tai rahka laitan päälle marjoja (+hedelmiä) ja toisinaan myös tätä itsetehtyä mysliä
Vanilla Toffee Raw Bite Balls (gluteeniton halutessasi, raaka). Näihin palleroihin käytin edellämainittujen lisäksi myslisekoitusta (vähän vaihtelua koostumukseen), vaniljanmakuista heraa sekä muutaman jääkaappiin jääneen mehukkaan medjool-taatelin
Siispä jakoon todella helppo välipalavinkki, elikäs myslimuffinssit. Näitä herkullisia jauhottomia myslimuffinsseja voi näin joulun alla maustaa lisäksi vielä vaikka kanelilla tai kaardemummalla