Säätele kiinteyttä riisijauholla. Voit myös käyttää vehnäjauhoja, jos ei tarvitse olla gluteenitonta. - 1 dl kauraleseitä (gluteeniton). - 1 dl riisijauhoja. 1 dl riisijauhoja
Tässä olisi siis sellainen pohja, ja gluteeniton vieläpä. - 3/4 dl riisijauhoja. 3/4 dl riisijauhoja. Pitsapohja on kyllä hankala saada juuri kohdalleen
riisijauhoja, mutta koska niitäkin kaapin perältä löytyy, niin päätin ottaa ne. 2½dl riisijauhoja. En ole juurikaan tehnyt blogissani leivonnaisia käyttäen
Mainitsinkin jo aiemmin vispipuuropostauksessani tästä löytämästäni riisijauhosta. En ole aiemmin riisijauhoa käyttänyt, mutta nyt olen siitä jotenkin puoliksi innoissani
Oivallinen, sopivan kostea taikina syntyy hasselpähkinärouheesta sekä manteli- ja riisijauhoista. Minulla sen on oltava myös gluteeniton ja mielellään myös ilman valkoista sokeria leivottu
2 dl karkeita riisijauhoja. 2 dl karkeita riisijauhoja. Enpä olisi uskonut, mutta nyt kokeiltuani voin todeta, että maistuu aivan samalta kuin mannasuurimoista tehty vispipuuro