Gourmet salaatti reseptejä

Gourmet pikaruokaa Karitsahampurilainen

Gourmet pikaruokaa Karitsahampurilainen

Sipaise Aiolia pohjan päälle, sitten muutama siivu lihaa, punajuurisiivu(t), vuohenjuusto, punaviinisiirappi, tomaatti siivu(t), salaatti, Tzatsiki ja päälle kansi
Perjantai-illan salaatti

Perjantai-illan salaatti

Silloin pelastaa helppo salaatti Bulevardin S-marketin valikoimista. 1 grillattu broileri, 4 esikeitettyä maissitähkää, pieni kuppi marinoituja oliiveja, kourallinen minitomaatteja, kourallinen rapeita retiisejä, 2 pehmeää avokadoa, kourallinen paahdettuja pähkinöitä tai siemeniä ja vihreää salaattia

Jasmiiniriisiä ja jättikatkarapuja

Sea Gourmet King Prawns – vastuuntuntoista vesiviljelyä mainostavat harrastavansa). Tähän sopii raikas salaatti viereen erinomaisesti
Vivahteikas vuohenjuusto-raparperisalaatti

Vivahteikas vuohenjuusto-raparperisalaatti

Jos olisin syönyt silmät kiinni, niin olisin vaikka voinut vannoa istuvani hopeinen haarukka toisessa ja elegantti, kesäisen kepeä valkoviinilasi toisessa kädessä aurinkoisella gourmet restaurantin terassilla
Ihanaa tulla kotiin kun ruoka on valmista!

Ihanaa tulla kotiin kun ruoka on valmista!

Lohi-nuudelisalaatti. Pese ja revi salaatti mukaan. 1/2 ptk ilmakuivattuja nuudeleita, kourallinen murskattuja cashew-pähkinöitä, 1/2 pss pakastebrokkolia, 1 porkkana ohueksi vuoltuna, 1 punasipuli pilkottuna, 1 pnt salaatti, pala loimulohta ja 1 pnt korianteria. 1 pnt salaatti
Syökää kanaa!

Syökää kanaa!

Lisäksi salaatti ja pienille perunasosetta. Kanankoivet on niin aliarvostettuja. Vaikka ne on. Halpoja. Hyviä (tietysti marinoimattomina)
Mun maa mansikka!

Mun maa mansikka!

Pese ja revi salaatti lautasille. Pirskottele loppu marinadi ja mansikanpalat salaattin. Mansikkamarinoitua halloumi-juustoa ja salaattia2 pnt salaattia, mielellään kahta erilaista300-500 g halloumiaHalloumin marinointi. 2 pnt salaattia
Pääsiäisen olut&ruokamenu

Pääsiäisen olut&ruokamenu

kananmunat salaattipedillä. Salaatti. ½ pnt Romaine-salaattia. ½ pnt rucola-salaattia. salaattipedille ja valuta päälle olut-hunajasiirappia