Graavilohi reseptejä

Graavilohi

Graavilohi

GraavilohiTarvitset. Tätä herkkua tulee syötyä varsinkin jouluna, mutta miksei muutenkin ympäri vuoden
Graavilohi

Graavilohi

J. o. k. l. e. n. t. ä. v. u. a. p. h. j. m. i. s. M. d. y. ö. ,. r. O. ". N. (. ). x. c. b. -. Ö. K. T. P. g. f. S. G. 3. 0. 1. 2. R. A. t l
Graavilohi jouluksi

Graavilohi jouluksi

Graavilohi kannattaa tehdä itse - maistuu aivan erilaiselta kuin vakuumipakatut kaupasta. Graavilohi viipaloituna tarjolle
Graavilohi kahdella tapaa

Graavilohi kahdella tapaa

Ensimmäinen oli perinteinen, suolalla ja pippurilla maustettu graavilohi. Graavilohi on niin hyvää tuoreen ruisleivän ja tillin kanssa
Graavilohi

Graavilohi

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa
Graavilohi

Graavilohi

Poista suolakerros sekä tillinvarret ja leikkaa graavilohi tarjolle ohuiksi viipaleiksi. 400 g lohifileetä
Graavilohta ja lämmintä perunasalaattia

Graavilohta ja lämmintä perunasalaattia

Graavilohi. Nypi lohipalasta ruodot. Hiero kalan pintaan suola, sokeri ja valkopippuri. Valuta päälle konjakki tai viski ja levitä päälle hienonnettu tilli
Paistettu graavilohi ja tillimajoneesi

Paistettu graavilohi ja tillimajoneesi

Helpointa on leikata paistetut graavilohipalat terävällä veitsellä ennen kelmun poistamista. Tarjoa tillimajoneesi paistettujen graavilohipalojen kastik­keena

Graavilohi ja hovimestarikastike tummalla leivällä

graavilohikastiketta. 1. Voitele leivät margariinilla, aseta päälle salaattia ja graavilohta. 2. Lusikoi päälle kastiketta juuri ennen tarjoilua, koristele sitruunalla, tillillä ja retiisisiivuilla

Graavilohta ja sinappitillikastiketta

1. Fileoi lohi leikkaamalla pois selkäruoto, nahan pitää jäädä paikoilleen. Poimi pienet ruodot pihdeillä pois ja poista vatsakalvot ja evät