Grillivartaiden valmistusta ja sommittelua kannatta vähän miettiä ennen niiden grillaamista. Vihannekset valmistetaan vasta viime hetkellä ennen ruoan tarjoilua ja jollei sinulla satu olemaan wokkia voit yhtä hyvin valmistaa vihannekset paistinpannulla
Jokaiselle lihalle on omat kastikkeensa, mutta tänään esimerkkinä on Char Siu, koska tämä grillipossu on sellainen että sitä leikellään mukaan moneen muuhun kiinalaiseen ruokaan ja se on helppo valmistaa suomalaisista aineksista
Marinoinnin jälkeen grillaa, jos Weberi on jo talviteloilla, niin käytä raitaparilaa, wokkia tai itämaisista kaupoista löytyy pöytägrilli keittiönörtille bulgogin grillaamiselle
Kuumenna uunin grilli ja laita puolikkaat grilliritilälle lähelle uunin sähkövastusta. Keitä kasvikset vedessä tai höyrytä ne kypsiksi, mutta vielä rakenteeltaan kiinteiksi
Kuumenna uunin grilli ja laita puolikkaat grilliritilälle lähelle uunin sähkövastusta. Keitä kasvikset vedessä tai höyrytä ne kypsiksi, mutta vielä rakenteeltaan kiinteiksi