Tämä oli niin mielettömän hyvää, että tehdään kyllä jatkossakin meidän avokadosoosit tällä ohjeella, alkuperäisen ohjeen jota ihan hiukan muunsin bongasin Peggyn pienestä punaisesta keittiöstä (josta testiin on juuri menossa myös kana Igorin tapaan)
GUACAMOLEKASTIKE. Leikkaa, suikaloi kaalit ja porkkana ohueksi. Guacamole ja hieno, helppo resepti. Miksi ostaa kaupasta lisäaineilla viriteltyä Guacamolea
Kaupat olivat täynnä totopoksia (maissilastuja), salsaa ja guacamolea. Viime vuoden aikana meksikolaisesta keittiöstä on tullut yksi ehdottomia suosikkejani
Guacamolen teen aina itse, sillä kaupan valmiit guacamolet maistuvat lähinnä vedelle. Lisukkeeksi tein tacomaustettua jauhelihaa, mutta kanakin toimisi erittäin hyvin
Tähän voisi myös käyttää Guacamolea avokadon sijasta. Tulisia rapeaksi ruskistettuja kanasuikaleita, tuoretta avokadoa, juustoa ja makean mangochutneyn ja happaman ranskan kerman kanssa käärittynä herkullisiin lämpimiin maissitortilloihin
Tällä kertaa tortillojen välissä oli mangochutney jogurtti (iiihanan Jamie Oliverin ohje), guacamole, self made salsa, babypinaatti-jäävuori sekoitus, kurkkua ja fetaa sekä paistettuja kanasuikaleita, sipulin ja paprikan kera
Siksi Söderlund suosittelee kokeilemaan moderneja, raikkaita täytteitä, esimerkiksi avokadosta valmistettua guacamoletahnaa jokiravuilla ja aasialaishenkistä kana-mango-chilitäytettä