Hölskytyskurkut reseptejä

Helpot "hölskytyskurkut"

Helpot "hölskytyskurkut"

Säilöntäaika on nyt juuri parhaimmillaan, kaapit ja pakastimet täyttyvät hurjaa vauhtia talven varalle
Hölskytyskurkut

Hölskytyskurkut

1. Laita syvälle lautaselle viipaloitu kurkku viipaleina, sokeri, suola, silputtu tilli ja etikka. Aseta toinen lautanen kanneksi ja hölskytä kurkkuja kunnolla, jotta ne maustuvat
Hölskytyskurkut

Hölskytyskurkut

K. o. k. e. s. ä. n. y. t. i. h. v. p. l. ,. u. a. m. r. j. d. J. ö. E. T. H. Y. L. 3. 1. /. 2. d l
Hölskytyskurkut mirinissä

Hölskytyskurkut mirinissä

Viimeksi maistettua. Hölskytyskurkut mirinissä. 8. 3. 2015. 1 + 1 = 3. Tonkatsu porsaankyljyksestä. 7. Uunissa paahdettu yrttinen kevätkananpoika

Uuden sadon hölskytyskurkut

Reseptin tarjoaa. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi tai pieniksi kuutioiksi. Laita viipaleet/kuutiot syvälle lautaselle ja ripottele päälle suolaa
Mummun kurkut

Mummun kurkut

Mummun kurkut, hölskytyskurkut. Rakkailla kurkuilla on monta nimeä. Nämä kurkut sopivat hyvin ruoan lisukkeeksi, erityisen hyvin itsetehtyjen hampurilaisten väliin tai ihan vain leivän päälle suolakurkun tapaan
Mummon kurkut

Mummon kurkut

Isoäidin kurkut, hölskytyskurkut, etikkakurkut. Valmiit mummon kurkut tarjolla. Nimiä on vaikka mitä, mutta ymmärtääkseni kaikki nimet viittaavat samaan tavaraan, eikö
1 + 1 = 3? Tonkatsu porsaankyljyksestä

1 + 1 = 3? Tonkatsu porsaankyljyksestä

1 + 1 = 3. Tonkatsu porsaankyljyksestä. 7. 3. 2015 by Merja Jätä kommentti. Japanilaisissa ohjeissa tonkatsuun käytetään luutonta porsaanleikettä
Kurkkuvaahto- ja hyytelö

Kurkkuvaahto- ja hyytelö

Jauha kurkku mehulingolla mehuksi. Ota mehusta 125 grammaa eli 1,25 desiä ja säästä loput kurkkuhyytelöä varten
Savustettua siikaa ja pinaattifrittataa

Savustettua siikaa ja pinaattifrittataa

Kevään yltäkylläisyys yllättää joka vuosi. yhtäkkiä luonto on kauneimmillaan ja tarjoaa huikeita eväitään ihan konkreettisestikin, kuten villiä siikaa
Hakusai-no-asazuke, kevyesti suolattu kiinankaalilisuke

Hakusai-no-asazuke, kevyesti suolattu kiinankaalilisuke

Kiinankaali eli hakusai on suosittu talvivihannes japanilaisessa keittiössä. Se sopii keittoihin, patoihin, pannulla paistettavaksi ja höyrytettäväksi, ja tehdäänpä siitä tsukemonoakin, japanilaista pikkelsiä

Vasikanselyksiä punaviinikastikkeella

1. Perkaa paprika ja leikkaa suikaleiksi. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja kuori pikkusipulit. Ryöppää sipulit kevyesti suolatussa vedessä ja ota ne valumaan
No tuliko se nyt talvi?

No tuliko se nyt talvi?

 . Juuri kun kuvittelin, että olemme ehtineet täällä Raadelmassa kokea kaiken vuodenaikojen osalta, yllätti luonto ja tuuppasi meille talven