Tänään tavoitteena oli tehdä mahdollisimman terveellinen, mutta kuitenkin maukas juustokakku. Olen kuullut, että hapankorpuista tulee myös hyvä juustokakkupohja, mutta valitettavasti vastaavaa tuotetta ei löydy gluteenittomana
Samalla sai hävitettyä vajaan hapankorppupaketin, joka on maannut kaapissa ties kuinka kauan, sekä kasvikset, jotka eivät tunnu nyt kenellekään maistuvan
Yksi suolainen kakku oli kuitenkin toivelistalla, niinpä teimme hyydytetyn lohikakun, joka sopi oikein hyvin syötäväksi ennen makeiden herkkujen syöntiä
Osallistuin aiemmin tänä vuonna Marttojen kakkukurssille ja yhtenä siellä tehdyistä kakuista oli hapankorppupohjainenhyydykekakku, jossa maku tuli kaupan valmiista marjakeitosta
Sulata margariini ja sekoita hapankorppuihin. Painele hapankorppuseos pohjalle ja kostuta maidolla. 185g hapankorppuja. Kakku on mahdollista myös pakastaa, jolloin sulamiseen on hyvä varata aikaa noin 6 tuntia. 185g hapankorppuja
Melkein teki mieli tarkistaa, että laitoinko vahingossa hapankorppuja tuohon pohjaan. Eikö olisikin huomattavasti mukavampi herätä, kun tietää että aamiaiseksi saa kakkua