Olen testaillut tässä vuosien varrella muutamia kertoja gluteenittomia Hapankorppuja mutta maku, ohut hyvä rapea rakenne eivät ole kohdanneet toisiaan, joten pidin pitkän luovan tauon niiden tuotekehittelyssä
Hapankorppurullat kahdella täytteellä. hapankorppuja. hapankorppuja. hapankorppuja. hapankorppuja. Tämä kuva on viime vuodelta siskontytön ristiäisistä
8 palaa gluteenitonta näkkäriä (voit myös käyttää ruisnäkkileipää tai hapankorppuja jos pystyt syömään gluteenia). 8 palaa gluteenitonta näkkäriä (voit myös käyttää ruisnäkkileipää tai hapankorppuja jos pystyt syömään gluteenia)
Samalla sai hävitettyä vajaan hapankorppupaketin, joka on maannut kaapissa ties kuinka kauan, sekä kasvikset, jotka eivät tunnu nyt kenellekään maistuvan
1. Täyte. Hienonna keltasipuli ja selleri. Kuutioi leipäviipaleet. Paista selleri ja sipuli voissa. Lisää leipäkuutiot, timjami, laakerinlehti, suola ja pippuri ja sekoita