Huippukokki HarriSyrjänen aloitti joku viikko sitten uuden ohjelmasarjan Saaristoruokaa. Kala kuuluu olennaisena osana saaristossa käytettäviin raaka-aineisiin ja sarjan toisessa jaksossa Syrjänen valmistikin siika-cevicheä
stä tuttu HarriSyrjänen matkaa Saaristoruokaa-kirjassaan Suomen rannikkolla kokaten kesäisiä herkkuja niin kalasta kuin lihasta, he maisevia jälkiruokia unohtamatta
HarriSyrjänen. Siinä missä muut kassiin poimimani kirjat ovat täynnä kohtuullisen helppoja ja suoraviivaisia ohjeita, Harri Syrjäsen televisiosarjaan pohjautuvasta Saaristoruokaa -kirjasta näkyy tekijän tausta ammattikeittiöissä
Muistan kun HarriSyrjänen tuli keittiöön geeliä tukassa ja essu vähän niin ja näin. Tulevana keväänä nähdään televisiossa pitkän tauon jälkeen kaikkien suomalaisten kokkiohjelmien isä ja äiti, Kokkisota
Soppamies, tv-kokki ja ruoka-alan monitoimimies HarriSyrjänen on vastannut ravintolan keittiön suunnittelusta sekä ruokatuotteista, hän suunnittelee kunkin sesongin menut parhaimpien saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan
17Tuo "karvanaama" jogurtti niin kuin HarriSyrjänen osuvasti sanoi, sopii varmaan hyvin tuon tyyppisiin piirakoihin. 17Tuo "karvanaama" jogurtti niin kuin HarriSyrjänen osuvasti sanoi, sopii varmaan hyvin tuon tyyppisiin piirakoihin