Harri syrjänen reseptejä

VAPPUHERKUTTELUUN AHVEN-CEVICHEÄ

VAPPUHERKUTTELUUN AHVEN-CEVICHEÄ

Huippukokki HarriSyrjänen aloitti joku viikko sitten uuden ohjelmasarjan Saaristoruokaa. Kala kuuluu olennaisena osana saaristossa käytettäviin raaka-aineisiin ja sarjan toisessa jaksossa Syrjänen valmistikin siika-cevicheä
parsaa, kampasimpukkaa & tomaattia

parsaa, kampasimpukkaa & tomaattia

Tällä kertaa luennoimassa oli muunmuassa yksi Ravintola Berthan omistajista Mika Roito, sekä mediakokki HarriSyrjänen
Kesän maukkaimmat keittokirjat

Kesän maukkaimmat keittokirjat

HarriSyrjänen. Siinä missä muut kassiin poimimani kirjat ovat täynnä kohtuullisen helppoja ja suoraviivaisia ohjeita, Harri Syrjäsen televisiosarjaan pohjautuvasta Saaristoruokaa -kirjasta näkyy tekijän tausta ammattikeittiöissä
Kerran vielä terassille: HAMPTON BAY Helsinki

Kerran vielä terassille: HAMPTON BAY Helsinki

Soppamies, tv-kokki ja ruoka-alan monitoimimies HarriSyrjänen on vastannut ravintolan keittiön suunnittelusta sekä ruokatuotteista, hän suunnittelee kunkin sesongin menut parhaimpien saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan
Rukiinen mustikka-rahkatorttu

Rukiinen mustikka-rahkatorttu

17Tuo "karvanaama" jogurtti niin kuin HarriSyrjänen osuvasti sanoi, sopii varmaan hyvin tuon tyyppisiin piirakoihin. 17Tuo "karvanaama" jogurtti niin kuin HarriSyrjänen osuvasti sanoi, sopii varmaan hyvin tuon tyyppisiin piirakoihin