Myslileipä. Leivo taikinasta kaksi pitkän mallista leipää ja kohota pellillä sillä aikaa kun uuni lämpenee, tee leivän pintaan viillot terävällä veitsellä ennen paistamista
Helpposaaristolaisleipä omenalla tai ilman. Tässä helppo resepti jakoon. n perhekahvilassa viime viikolla ihanaa saaristolaisleipää, joka maistui myös kaksivuotiaalle
Tämä leipä on tosi helppo tehdä ja raaka-aineet ovat myös helposti saatavilla. Bonuksena vielä se, ettei tämä leipä sisällä vehnää, jos joku sattuu sitä välttelemään
Ihanaa, maukasta leipää ja vieläpä helppo tehdä. Tein eka kertaa saaristolaisleipää. Joissakin ohjeissa taikina kohotettiin kulhossa, joissakin taas suoraan leipävuoissa
Ehkäpä tuo piiiitkä kohotus ensin jääkaapissa ja sitten huoneenlämmössä sopii tuohon Murun leipään. Tällä kertaa minulla oli vain vehnäjauhoja, joten leipäsistä tuli klassisia, vaaleita briosseja, joissa on suorastaan pornahtavan pehmoinen, voimainen sisus
Vaikka aika monta palaa saa helposti syötyä suoraan uunista otettunakin, voin sulaessa kuuman leivän päälle ❤ Limppu on helppo tehdä, tosin kohotusaikojen takia hiukan aikaavievää puuhaa