Minä olen ollut sitä mieltä, että kyyhkyliemeen tehty risotto on parasta. Sienirisoton teen useimmiten kuivatuista tateista, mutta koska löysin vielä kaksi pientä, vain aavistuksen kämästä herkkutattia, tein itselleni risoton tuoreista sienistä
Herkkutattirisotto. Karitsan paahtopaistit kuuluvat meillä nykyään ehdottomasti pääsiäisen ruokiin. Karitsan paahtopaistit ovat niin herkullisia, että mielellään niitä syö muulloinkin, jos vain kaupasta sattuu löytymään kohtuulliseen hintaan
Oma suosikkirisottoni sisältää joko erilaisia sieniä tai vihreää tankoparsaa. Myös sipulia risotostani löytyy, sillä se tuo ihanaa makua riisipohjaan ja pyöristää makuja kivasti
Herkkutatteja on aivan pakkosaada seuraavan talven- ja kesänvaralle kuivatettua, jotta saa tehtyä meidän perheen suosikkilisuketta, eli herkkutattirisottoa
Eilen teimme kuitenkin todella hyvää italialaista herkkutattirisottoa. Risotto. Märkligt med allt norrsken som kunde ses inatt, här kan ni se hur det såg ut på Gotland
Lisukkeena meillä oli appelsiini – kermakastike ja herkkutattirisottoa. Lauantai illan viinin maistelussa oli vuorossa kaksi europpalaista viiniä vuodelta 2004
Niinpä saimme neuvon valmistaa herkkutattirisottoa ja paistaa sen kumppaniksi kuhafileetä. Syyskuinen tiistai jokunen viikko sitten huipentui kuharulliin vermuttikastikkeessa