CrèmeNinon on hienostunut ranskalainen alkukeitto. Tuoreista herneistä tai pakasteherneistä valmistettu samppanja-hernekeitto on keväistä juhlaruokaa niin väriltään kuin maultaankin
Siinä ainekset kuukauden raaka-aineesta keittämääni toiseen reseptiin, Creme Ninon -henkiseen hernesosekeittoon, jossa kuohuviinin sijaan soppaan lorautetaan valkoviiniä
Ranskalainen ruoka Samppanjainen hernesosekeitto eli ranskalaisittain Créme Ninon sopii täydelliseksi uudenvuoden yön kevyeksi – ja ylelliseksi – tarjottavaksi
CrèmeNinon eli samppanjainen hernesosekeittoKevythernesosekeitto ilman sipuliaKotiliesi. Pakasteherneistä syntyy aivan ihana basilika-hernesosekeitto, ja miten nopeasti
Créme Ninon eli ranskalainen hernesosekeitto on ehdottomasti yksi monista lempiruoistani. Teen keittoa yleensä ohjeella, joka löytyy kirjasta Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan
Ylellisen kuohuva, samettisen pehmeä ja keväisen kevytkenkäinen ranskalainen hernesosekeittoCrèmeNinon on loistava tapa avata ovet keväiseen ruokamaailmaan ja vaikkapa vappuun
Pari viikkoa sitten vietimme ystävieni kanssa rapujuhlia pitkän kaavan mukaan ja alkupalaksi nautiskelimme ystäväni keittelemää ihanaa Cremé Ninon -tuorehernesoppaa, joka aateloidaan kuohuviinillä tai samppanjalla