Hernesosekeitto crème ninon reseptejä

Crème Ninon eli samppanjainen hernesosekeitto

Crème Ninon eli samppanjainen hernesosekeitto

CrèmeNinon on hienostunut ranskalainen alkukeitto. Tuoreista herneistä tai pakasteherneistä valmistettu samppanja-hernekeitto on keväistä juhlaruokaa niin väriltään kuin maultaankin
Hernesosekeitto, crème ninon

Hernesosekeitto, crème ninon

1. Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi. Puhdista ja hienonna kevätsipulit. Lisää kevätsipulit ja herneet kiehuvan liemen joukkoon
Crème Ninon

Crème Ninon

CrèmeNinon eli kuohuvalla höystetty hernesosekeitto. CrèmeNinon eli kuohuvalla höystetty hernesosekeitto
Herne nenässä – hernesosekeitto

Herne nenässä – hernesosekeitto

Siinä ainekset kuukauden raaka-aineesta keittämääni toiseen reseptiin, Creme Ninon -henkiseen hernesosekeittoon, jossa kuohuviinin sijaan soppaan lorautetaan valkoviiniä
Uudenvuoden samppanjainen hernesosekeitto

Uudenvuoden samppanjainen hernesosekeitto

Ranskalainen ruoka Samppanjainen hernesosekeitto eli ranskalaisittain Créme Ninon sopii täydelliseksi uudenvuoden yön kevyeksi – ja ylelliseksi – tarjottavaksi
Raikas basilika-hernesosekeitto

Raikas basilika-hernesosekeitto

CrèmeNinon eli samppanjainen hernesosekeittoKevythernesosekeitto ilman sipuliaKotiliesi. Pakasteherneistä syntyy aivan ihana basilika-hernesosekeitto, ja miten nopeasti
Pieni paniikinpoikanen.

Pieni paniikinpoikanen.

Viime sunnuntaisen lounaan aloitti hernesosekeitto, hienommin creme ninon. Creme ninon sopisi hyvin vaikka pääsiäisen alkukeitoksi

Taste of Helsinki 2015

Viimeisenä annoksena söin Kasarminkadulla sijaitsevan Emo-ravintolan CrèmeNinon -keiton (eli hienostunut ranskalainen hernesosekeitto) mustekalalla
Créme Ninon

Créme Ninon

Créme Ninon eli ranskalainen hernesosekeitto on ehdottomasti yksi monista lempiruoistani. Teen keittoa yleensä ohjeella, joka löytyy kirjasta Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan

Keväänvihreä Crème Ninon on unelmainen alkukeitto

Ylellisen kuohuva, samettisen pehmeä ja keväisen kevytkenkäinen ranskalainen hernesosekeittoCrèmeNinon on loistava tapa avata ovet keväiseen ruokamaailmaan ja vaikkapa vappuun
Hernesosekeitto

Hernesosekeitto

Pari viikkoa sitten vietimme ystävieni kanssa rapujuhlia pitkän kaavan mukaan ja alkupalaksi nautiskelimme ystäväni keittelemää ihanaa Cremé Ninon -tuorehernesoppaa, joka aateloidaan kuohuviinillä tai samppanjalla
Lyon - pieni pala Ranskaa

Lyon - pieni pala Ranskaa

Alkuruokana meille tarjoiltiin Créme ninon, eli samppanjalla maustettua hernesosekeittoa, linturilletteä sekä verjus-kermaa