Itse käytän vielä tuplavahvistusta ja keitän hyytelöt varalta hillosokeriin. Kunnon hyytelöön vaaditaan mukaan hiukan raakojakin marjoja, joten nyt on paras aika kerätä sato talteen
Lisää vesi, sitruunasta puristettu mehu, inkivääri ja hillosokeri. Pihlajanmarjahyytelön ohjetta kyseltiin ja ajattelin samalla postata muista hyvistä herkuista jotka sopivat taasen kerran vaikka jouluiseen tuliaiskoriin
Lisää hyytelösokeri, sekoita koko ajan. Ja jos haluat pinnasta vaaleamman, leikkaa myös pinnasta se ohut tummempi kerros pois ennen kuin lusikoit hyytelön päälle
Oletko sinä tehnyt pihlajanmarjoista hilloa tai hyytelöä. 200-250g hillosokeria. Laita omenien painosta 1/4 hillosokeria. 1 kg omenia ja 200g hillosokeria. 100g hillosokeria. Lisää hillosokeri ja keitä hiljalleen 15 min välillä sekoittaen. 200-250g hillosokeria. 200g hillosokeria. 100g hillosokeria
Blogista löytyy aikaisempikin ohje puolukkahyytelölle. Mehuksi en ehkä olisi uskaltanut keittää, se on ikävää jos mehu jämähtää hyytelöksi pulloon (eihän minulla mutta jollain muulla voisi käydä niin
Niitä sitten aikani parvekkeella säilytettyäni ryhdistäydyin lopulta hyytelönvalmistukseen. Ilahdutti kovasti kun löysin (itselleni entuudestaan tuntemattomasta) sauvajyväsen blogista vinkin tehdä hyytelö höyrymehusta
Anna seistä puoli tuntia ja jaa hyytelö puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin. Lisää tarvittava määrä hillosokeria ja keitä noin 15 minuuttia. 800 g/ l (noin 9 ½ dl) hillosokeria/litra mehua
Käytän usein samaa hyväksi todettua reseptiä, ja tässä käytin samaa vanhaa mamman mansikkahillon reseptiä hieman nykyaikaistettuna, hillosokerin kera ja olen tällä aivan identtisellä reseptillä tänä vuonna valmistanut sekä tavallista vadelmahilloa että ns
Kuumenna mehu, lisää joukkoon hillosokeri sekoittaen. Illansuussa puhdistimme ne yhdessä ja keitimme hyytelöksi, jonka resepti on peräisin samaisesta blogista (alunperin Helsingin Sanomista)