E. n. o. l. e. a. i. m. t. h. y. r. j. -. s. ä. ,. k. u. p. K. M. f. d. S. v. U. A. V. ö. (. b. ). L. /. J. I. g. T. O. P. R. N. H. 1. B. Y. Ö. 2. 5. 9. 7. 3. á. 0. c. d l
Tarjoa hirventurpahyytelöä joulupöydän alkupalapöydässä. *Hyytelön hyydyttää turvan nahassa ja sen alla oleva gelatiini, eli sama luonnon hyytelöimisaine, josta liivate tehdään
Mausta kurkkuhyytelöä varten kurkkumehu mummon hölskytyskurkkujen mausteilla. Kurkkuhyytelö. Ota mehusta 125 grammaa eli 1,25 desiä ja säästä loput kurkkuhyytelöä varten
Pihlajanmarjahyytelön ohjetta kyseltiin ja ajattelin samalla postata muista hyvistä herkuista jotka sopivat taasen kerran vaikka jouluiseen tuliaiskoriin
Valmistin vanukkaan siis kyseiseen mantelisuklaajuomaan, mutta se onnistuu myös muuhun maitojuomaan, Chian siemenet turvotessaan muodostavat paksuhkon hyytelön, joka on hyvää sellaisenaan, tosin mies ja lapsi eivät tuota ”sammakon kutua” kovin mielelläään syö, joten turvonneet chian siemenet kannattaakin pyöräyttää kuohkeaksi vaahdoksi tehosekoittimessa
Odota viitisen minuuttia, ja sekoita uudelleen (muuten chia-siemenet hyytyy yhdeksi kököksi - kannattaa siis sekoittaa seosta pariinkin otteeseen ennen kun annat sen hyytyä hyytelöksi)