Nauta, lammas, karitsa, vasikka ja hirvi. Tässä artikkelissa paneudun lihan valitsemisesta, sen valmistukseen, käymme läpi myös pihvin leikkuun, fileen renssaamisen ja monia hyödyllisiä vinkkejä matkan varrella kohti täydellistä pihviä
Se hirvi oli nauttinut elämästään, jos lihan mausta voi päätellä eläimen onnellisuudesta jotain. Tämän hirven ulkofile oli parasta pihviä vähään aikaan
Koska peura (ja hirvi) ovat kuuluneet jo lapsesta asti ruokavaliooni (kiitos isän metsästysharrastuksen), niin päädyin valitsemaan lautaselleni villisikaa
Nauta, lammas, karitsa, vasikka ja hirvi. Tässä artikkelissa paneudun lihan valitsemisesta, sen valmistukseen, käymme läpi myös pihvin leikkuun, fileen renssaamisen ja monia hyödyllisiä vinkkejä matkan varrella kohti täydellistä pihviä
Hirvi itsessään oli maukasta ja suussa sulavaa. En tarkkaa tiedä, mitä osaa saamani lihalöntti oli, mutta aika loistavalta fileeltä se omaan silmääni ainakin näytti
Eilen saatiin turvattua talven luomulihat eli ensimmäinen hirvi kaatui. Sen kunniaksi avasimme illalla pullon Moët´a ja nautimme sen kanssa peuran sisäfilettä uunissa muhineiden punajuurten ja parmesanin kera