Heipä hei pitkästä aikaa. Ihanaa, että on tullut kevät ja ulkona alkaa vihertää. Ihan kohta on vappukin, saa kilistellä kuplivaa hyvässä seurassa ja pääsee Savoyn perinteiselle vappulounaalle
(Santa Marian tuotteet saatu yhteistyönä) Hyvään perusruokaan ei tarvita monimutkaisia vaiheita, vaan nopeasti kypsyvän lihan joukkoon tuodaan erilaisia makuja, jolla saadaan vivahteita sekä vaihtelua
Minkä ikäisenä sinä kiinnostuit ruoasta / ruoanlaitosta. Omat ensimäiset mielikuvat liittyvät kotona äidin kanssa leipomiseen, tiettyihin sunnuntai aterioihin – uunissa pitkään hautuneisiin patoihin, itse tehtyihin rieskoihin, joita leivinuunissa paistettiin ja kieli pitkällä odotettiin koska niitä uskaltaisi haukata ettei kieli palaisi
D. u. k. a. h. o. n. e. g. y. p. t. i. l. ä. m. s. ,. j. ö. N. r. d. -. v. (. ). M. –. E. B. . 2. 5. 0. b. 1. ½. /. ¼. +. L. ’. C. P. A. V. R. Y. K. S. c. G. f. w. z. W. x. T. d l
Tykkään thaimaalaisesta ruuasta sekä raikkaan makumaailman että annosten esteettisyyden vuoksi. Thai-ruoka on monesti mausteista mutta kun voimakkaan makuiset kastikkeet tarjotaan riisin ja tuoreiden tai pikapaistettujen vihannesten kanssa, tulee kokonaisuudesta tasapainoinen
Jauheliha on usein arkiruokailun pelastaja. Broilerinjauheliha on kevyttä ja tuo mukavaa vaihtelua. Vielä kun katsoo maustekaappiin, voi tuntea itsensä tavallisena arkitiistaina peräti luovaksi
O. s. u. i. p. a. H. e. r. n. o. k. -. t. V. v. y. m. ,. j. l. ä. h. K. S. T. ö. U. E. A. I. M. P. (. 2. ). 1. g. /. f. 3. d. ". J. L. R. N. b. c. B. C. 4. 5. 0. 6. k g. d l
Andy Harris ja David Loftus esittelevät Istanbulin makuja-kirjassaan istanbulilaisen ja laajemminkin turkkilaisen ruokakulttuurin historiaa ja tätä päivää
Kun ilmat kylmenevät, minun tekee mieli syödä slaavilaistyylistä ruokaa. Ne ovat monesti pitkään haudutettuja patoja tai keittoja ja mikä olisikaan maistuvampaa kylminä syyspäivinä
Minulta pyydettiin tällä viikolla, että testaisin ja postaisin blogiin karibialaisia ruokia. Tämä pyyntö sattui todella sopivasti, koska olin juuri viikonloppuna tehnyt Isyyspakkaus-blogin innoittamana häränhäntiä, tosin keiton sijaan kokeilin miltä ne maistuisivat jamaikalaisittain
Ruokakulttuuri Venäjällä on monipuolista ja rikasta. Ja sitten on juna. Tämä on tarina siitä Junasta eli maailma pisimmän junamatkan, Siperian radan eväistä ja elämyksistä
Tarjolla oli niin paljon erilaista käsityötä että makuja että ihan hämmästyin. Viime viikolla oli Turussa kansainväliset suurmarkkinat ja pitihän mun sinne mennä kun ne kerta kotikaupunkiin asti tulivat
Siamo Frittin omistaja halusi lopuksi tarjota meille Stefanon kanssa nauttimamme lasilliset ja kootun frittikorillisen, kuultuaan että olemme ruokabloggaajia kaukaa pohjoisesta etsimässä Marchen makuja