Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Munakoisovuoan voi syödä lasagnen tapaan lämpinä, sen voi tarjoilla pastan kanssa kuten minä tein, maistella lisukkeena leipää tai syödä sellaisenaan, myös kylmänä
Scarpaccia, italialainen kesäkurpitsapannukakku. Kuori valkosipulin kynis ja lisää sen pannulle sipulin sekaan, sekoita ja ota pois lämmöltä ja anna sipulin jäähtyä kokonaan
nautintoa – aivan kuin itse italialainen ruoka. jos tavoitteena on dippailla vuokaan leipää,. kuten ciabattaa tai maalaisleipää (tai tässä tapauksessa itsetekemääni, osittain
Ensimmäisenä framilla Glorian ruoka & viinistä tuunattuna italialainen panzanella. Heitä pannulle mukaan veitsen lappeella murskattu valkosipuli, se antaa vähän lisämakua
Minä kannan oman korteni kekoon tähteeksi jääneestä riisistä pyöräytetyillä palleroilla (joilla myös on italialainen esikuvansa ja sukulaisensa, eli arancini
Etualalla hyvä italialainen Famoso, sitten Zest ja sen takana Cappucino. Famoson valkosipulileipä. Annoksessa on vihreää pastaa (haluamansa voi valita, tilaan fettucinea) ja öljyistä soossia basilikasta, valkosipulista ja värinsä puolesta siinä kai on tomaattiakin