italialainen · Italialainen marenki · italian meringue · marenki · marenkivaahto · vaahto. Italialainen marenki eroaa “tavallisesta” marengista sen kypsennystavalla
italianmarenki. Puolukka-kookos-marenkikakku. Valmista italialainen marenki. En uskaltanut marenkia tehä kookossokerilla, kun en tienyt miten se käyttäytyy marengissa
perinteinen sokerikakku, välissä omenasosetta ja päällä italialainen marenki. Italialainen marenki. Jatka vaahdottamista, kunnes marenkimassa alkaa jäähtyä ja on koostumukseltaan kiinteää ja kauniin kiiltävää
Levitä marenkivaahto leivipaperilla päällystetylle pellille. Kypsennä marenkia 125 asteisessa uunissa eka 30 minuuttia ja laske lämpötila 100 asteeseen, jossa se saa kypsyä 1½ tuntia
puolukkamarenkipiirakkatee tavallinen muropiirakkapohja ja esipaista se. marenki. 4 munanvalkuaista200 g sokeria2 tlk maizenaaVatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää sokeri ja maizena hiljalleen koko ajan vatkaten, kunnes saat paksun, sileän marenkivaahdon. Paista 180 asteessa kunnes marenki saa vähän väriä ja kovettuu. 180 asteessa kunnes marenki saa vähän väriä ja kovettuu
Sille on suomalaisena helppo naureskella, mutta hyvähän meidän on nauraa, kun asumme Napapiirin tuntumassa ja voimme vain haaveilla Italian vuoden ympäri (ainakin melkein) miellyttävästä ilmastosta