Itse taidan edustaa molempi parempi -koulukuntaa ja ainakin tämä flank steakin korianteria sisältävä marinadi kolahti niin makuhermoihin, että sitä tullaan tekemään jatkossakin
Meidän kotona on aina riitä siitä kumpi on parempi, sillä itse vahvasti puolustan oma kotikaupungin mainetta ja mieheni valinta on aina Sarajevo missä hän asui lapsuudesta sotaan asti
Joskus täytyisi tehdä koko homma liemiä myöten alusta asti itse (kuten, tässä on tehty). Laita samalla grilli kuumenemaan täysille ja aseta grilliritilä suoraan liekin päälle
Kärkkärin puolesta tehty adressi toikin kärkkärille sen tarvitsemansa huomion ja. ole täysin itsestään selvyys (vaikka niin me oululaiset tietenkin ajattelemme)
Monissa ohjeissa suolaliemi keitetään, mutta itse laiskana liotan suolan kylmään veteen. Helpommin sanottu kun tehty, jos ei löydy savustuspönttöä, kuvullista grilliä tai kesäuunista edes ritilää
Grillaa itse –paikkoja (eli DIY BBQ) näkyi siellä täällä katuja pitkin kulkiessa, pieniä sekä valtavia ravintoloita joissa grillit hehkuivat keskellä pöytää
Tarvitsee varavaatteita ja ulkovaatteita sekä siistimpiä vaatteita. Liekö paikan päällä tehty. Ennen paikalla oli vain grilli, jonka yhteyteen on laajennettu hotelli ja ravintola
Reseptiä savuselleripyreelle ei oikein mistään löytynyt, Tomi Björckin kirjassa se oli tehty kanaliemeen, joukkoon sekoitettu sipulia ja valkosipulia, mutta itse kuvittelin sen kuitenkin kermaiseksi
Chilisämpylä oli leipomon itsetehtyä. Tampereen kohdalla ja jälkeen alkaa huoltoasemat muuttumaan mustaksi, sillä pitkän automatkan takia pitää tankata autoa ja itseäkin