Mikäli tätä tekee hartaasti ja ajankanssa, niin erityisen hyvä viikonloppuherkku tästä tulee chorizo-raakamakkarasta ja korvaamalla paseerattu tomaatti itse kaltatulla tuoretomaatilla
K-Menu sarjasta löytyisi valmiiksi marinoituakin lihaa, mutta meillä on tapana maustaa lihat itse, niinpä sekoittelin itse possulle sopivan marinadin, jossa filee sai maustua yhden yön yli
Olemme apukokin kanssa muutenkin appelsiinien suurkuluttajian, juomme aina viikonloppuisin aamiaisella tuorepuristettua appelsiinimehua (itse vaihdan välillä greippimehuun) ja nyt kun veriappelsiinit ovat sesongissa, ovat ne rantautuneet keittiöömme
vaikea selittää sanoin - ymmärrätte, kun menette itse paikan päälle. Omia suosikkejani ovat kuitenkin minttusalaatti, joka on tehty yksinomaan mintunlehdistä ja jostain tolkuttoman hyvästä salaattikastikkeesta
Mikäli tätä tekee hartaasti ja ajankanssa, niin erityisen hyvä viikonloppuherkku tästä tulee chorizo-raakamakkarasta ja korvaamalla paseerattu tomaatti itse kaltatulla tuoretomaatilla
Jäähtyneen pohjan päälle kermavaahto, karpalot ja itsetehty kinuskikastike. Itse en ainakaan ekalla kerralla saanut pohjaa irti leivinpaperista joten leikkelin siitä sitten reunoja pois ja pistin tarjoiluvadille
Omassa olotilassaan, nämä ihmiset tarvitsevat apua ja tukea. YHDESSÄ TEHTY MAKARONILAATIKKO. Jääkaapista on hyvä ottaa salaattikastiketta sitten päälle
toisen täyte syntyy tuorejuustosta ja oliivitahnasta (kun jauhat itse hyvistä oliiveista, ei makua jää puuttumaan), toinen yksinkertaisesti tuorejuustosta ja paprikasta