Tiramisu on yksi maailman tunnetuimmista jälkiruoista ja yhdessä välissä se oli niin suosittu juttu, että kaupoista löytyi jäätelöistä kekseihin kaikkea, mikä maistui melkein tiramisulle
Unohdettuina ovat hedelmäsalaatit, hillo- munakkaat, krepit jauunijäätelöt. Jäätelö. Suklaamoussen maustaminen Kermavaahtomousseja ei kannata maustaa, koska makukombinaatiota ei kannata sotkea, mutta muita suklaamousselajeja voidaan maustaa vahvoilla alkoholeilla (konjakki, calvados, mausteyrttiliköörit) tai hapokkailla hedelmä- jamarjasoseilla
suklaakastike sopii erinomaisesti myös jäätelön kastikkeeksi. Lisää seokseen jauhot (siivilöiden) ja neste (maito, kahvi tai konjakki) ja sekoita tasaiseksi
rommia/konjakkia. Jäätelö johon uppoaa kaikki makea ja hedelmät, hillot yms. Koska jäätelön tekemiseen tarvitaan myös keltuaisia niin se tarkoittaa, että meillä jää myös valkuaisia
Tarjoa suoraan vuoasta jäätelön tms. (konjakkia). Eilen tein paistettujaluumuja. Laita luumut vuokaan ja ripottele jokaisen luumupuolikkaan keskelle teelusikallinen fariinisokeria ja muutama tippa konjakkia