Jäisetkarpalot chilikinuskilla kuulosti paremmalta kuin maistui. Sen sijaan tulisen kinuskikastikkeen kanssa tarjotut karpalot eivät kolahtaneet kenellekään
Kaada täyte vuokaan ripein ottein, sillä jäisetkarpalot jähmettävät täytteen nopeasti. Kertaalleen sulatettuja raaka-aineita ei ole hyvä pakastaa uudelleen, joten sekoita pakastetut karpalot täytteeseen jäisinä ja laita kakku pakastimeen jäädytysteholle heti vuokaan kaatamisen jälkeen
Lopuksi lisää vaahtoon jäisetkarpalotja rouhitut vaniljatangot, sekoita lusikalla. Lisää vaahtoon rahka, karpalotuorejuustoja sokeri, sekoita tasaiseksi
Melkein jäisetkarpalot kuumalla kinuskikastikkeella on varsin mainio yhdistelmä. Maitorahkan ja kermavaahdon seassa, fariinisokerilla makeutettuna, karpalot antavat juuri oikean raikkauden tälle täytekakulle
Pitkästä aikaa minulla oli aikaa ja energiaa rakentaa kolmen ruokalajin sunnuntailounas. Alkuruoka tosin rakentui enempi toiveen ympärille, sillä teini huomasi pakastimessa kampasimpukoita ja ihmetteli mihin niitä säästellään