V. a. n. h. k. u. o. j. i. l. s. r. t. e. p. ö. y. g. (. m. ä. v. ). N. 8. 6. %. E. ,. K. -. S. b. z. d. J. M. I. 1. 0. R. ù. B. 4. 2. =. &. 3. f. c. w. 5. 7. /. P. L. Ä. A. T. d l. t l
Tämä jauhelihakastike on niin helppo ja nopea tehdä ettei tosikaan. Aikaa menee n. 15min joten ainakaan meidän perheessä ei sen kummemmin tarvi eineksiin turvautua
Jätä jauhelihakastike hautumaan miedolle lämmölle vähintään puoleksi tunniksi eikä haittaa vaikka hauduttelua jatkaa italialaiseen tapaan parikin tuntia
Omalla kohdallani ensikosketus broiskujauhelihaan tuli vuosia sitten opiskeluaikoina, ja ainoa juttu, jonka kanajauhelihakastikekokeilusta muistan, oli syömäkelvottovan etova maku
Jauheliha ja tomaatti luovat ihanteellisen yhdistelmän spagettikastikkeena. Kevyttä ja maukasta. Minulla on useita variaatioita tästä reseptistä ja tässä uusin niistä
E. n. o. l. e. t. h. y. p. r. i. s. ä. u. k. a. v. N. m. j. L. g. -. d. ö. f. S. ). 5. 0. 1. K. 3. 7. 8. /. 2. R. ,. (. H. b. 4. P. Y. V. w. &. M. G. I. O. T. 5 l. d l. t l
Minä kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni perunajauhoja kastikkeen sakeuttamiseen. Perinteistä jauhelihakastiketta en ilmeisesti osaa enää edes tehdä, joten tämä nyt väsäämäni muistuttaa kai enemmän bolognese-kastiketta