V. a. n. h. k. u. o. j. i. l. s. r. t. e. p. ö. y. g. (. m. ä. v. ). N. 8. 6. %. E. ,. K. -. S. b. z. d. J. M. I. 1. 0. R. ù. B. 4. 2. =. &. 3. f. c. w. 5. 7. /. P. L. Ä. A. T. d l. t l
Tämä jauhelihakastike on niin helppo ja nopea tehdä ettei tosikaan. Aikaa menee n. 15min joten ainakaan meidän perheessä ei sen kummemmin tarvi eineksiin turvautua
Jätä jauhelihakastike hautumaan miedolle lämmölle vähintään puoleksi tunniksi eikä haittaa vaikka hauduttelua jatkaa italialaiseen tapaan parikin tuntia
Omalla kohdallani ensikosketus broiskujauhelihaan tuli vuosia sitten opiskeluaikoina, ja ainoa juttu, jonka kanajauhelihakastikekokeilusta muistan, oli syömäkelvottovan etova maku
Jauheliha ja tomaatti luovat ihanteellisen yhdistelmän spagettikastikkeena. Kevyttä ja maukasta. Minulla on useita variaatioita tästä reseptistä ja tässä uusin niistä
E. n. o. l. e. t. h. y. p. r. i. s. ä. u. k. a. v. N. m. j. L. g. -. d. ö. f. S. ). 5. 0. 1. K. 3. 7. 8. /. 2. R. ,. (. H. b. 4. P. Y. V. w. &. M. G. I. O. T. 5 l. d l. t l
2 pihvitomaattia. 2 pihvitomaattia. Tänään tuli ruokalistaan toivottu muutos. Oman maan potut alkaa olla syötäviä ja pakkohan niitä oli päästä maistelemaan
400 g luomu jauhelihaa1 sipuli1/2 dl graham-jauhoja1 l vettä1/2 pkt koskenlaskija viherpippuria1/4 pkt taco sulatejuustoa (arla)10 kpl mini luumu tomaattia2 tl yrttisuolaasormisuolaa1 dl tulista ketsupppiaPaista jauheliha ja sipuli silppu padassa ja kaada jauhoja päälle anna hetki ruskistua ja lisää neste