Tämän maistuvan reseptin löysin JenniHöijerin kirjauutuudesta Sokerileipurin salaisuudet. Tänä kesänä ei oikein ollut muuta vaihtoehtoa juhannuskakuksi kuin britakakku
Tarvitset 23 cm. n irtopohjavuoan ja noin 18 cm leveän, vähintään 4 cm syvän astian (esim. kattila). 1. Keitä mustikoita ja sokeria noin 5-10 minuuttia
-ohjelman tuomarin JenniHöijerin helppojen. Yleensä macaron-leivokset tehdään valkuaisista, sokerista ja mantelijauhosta, mutta Jennin ohjeessa kiinnitin
Macaronit n. 30 kpl. Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Jatka vaahdottamista hieman hitaammalla nopeudella ja lisää siivilöity tomusokeri (2,75 dl) hiljalleen joukkoon niin, että marenkivaahdosta tulee kiiltävää
1. Tee pohja. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet hyvin keskenään sekaisin ja siivilöi vaahdon joukkoon muutamassa erässä ja sekoita vain sen verran kuin on tarvis
Sekoita keskenään vesi, hiiva, suola ja sokeri. Lisää joukkoon öljy ja reilu puolet jauhoista. Sekoita. Lisää loput jauhot muutamassa erässä ja vaivaa taikina kimmoisaksi (noin 10 minuuttia)